Fenerbahçe, Pelkas ve Ozan Tufan'ın bonservis bedellerini belirledi

04.08.2021 - 12:52 | Son Güncellenme: 04.08.2021 - 17:46

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, limit sıkıntısını aşmak için satışa çıkarığı Pelkas ve Ozan Tufan'ın bonservis bedellerini belirledi.

Fenerbahçe, Pelkas ve Ozan Tufan'ın bonservis bedellerini belirledi

AJANSSPOR  - HABER

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de gözler satılacak oyunculara ve gelecek tekliflere çevirildi.

Premier Lig ekiplerinin ilgisi var

Limit sıkıntısını aşmak için 2 yıldızına gelecek teklifleri değerlendirmeye alan sarı-lacivertli ekip, İngiltere Premier Lig ekiplerinin ilgisinin olduğu Ozan Tufan ve Dimitris Pelkas için istediği bonservis bedelini belirledi.

Sabah'ın haberine göre Ozan Tufan ve Dimitris Pelkas için Fenerbahçe'nin toplam biçtiği değer 20 milyon Euro... Sarı-lacivertliler bu oyuncuları satarak Pereira'nın istediği transfer hamlelerini gerçekleştirmeyi planlıyor.

Bu satışlar gerçekleşirse, sarı-lacivertliler limit sorununu aşmış olacak ve daha önce belirlenen hedeflere yönelecek. Fenerbahçe, son dönemde santrfor, stoper ve iki kanat için çalışma yapıyor.

Dimitris Pelkas'ın Fenerbahçe performansı

Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 34 maça çıkan Pelkas, bu karşılaşmalarda 8 gol atarken 8 de asist yapma başarısı gösterdi. Yunan futbolcunun sarı-lacivertli kulüple olan sözleşmesi 2023 yılında sona erecek.

Ozan Tufan'ın Fenerbahçe performansı

Fenerbahçe'de ilk transfer olduğu süreç içerisinde beklentileri karşılayaman ancak son iki sezon başarılı bir performans ortaya koyan Ozan Tufan, dikkatleri üzerine çekti. Son olarak yıldız futbolcu, geçen sezon Süper Lig’de 37 maçta 6 gol, 10 asistle kariyerinin en fazla skor katkısı yaptığı sezonuna imza atmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler