Fenerbahçe, Rade Krunic'ten vazgeçmiyor

14.11.2023 - 08:21 | Son Güncellenme: 14.11.2023 - 08:31

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından lider Fenerbahçe, İtalya Ligi'nde Milan forması giyen önlibero oyuncusu Rade Krunic'ten vazgeçmiyor. Detaylar.

Fenerbahçe, Rade Krunic'ten vazgeçmiyor

Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Adana Demirspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalan ve milli araya lider olarak giren Fenerbahçe, kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına devam ediyor.

Fenerbahçe'nin Krunic ısrarı

Sarı-Lacivertli takım, sezon başında İtalya Serie A Ligi ekiplerinden AC Milan'da forma giyen önlibero oyuncusu Rade Krunic için ısrarını sürdürüyor.

Fanatik'te yer alan habere göre; İtalyan basını, tarafların anlaşmaya yakın olduğunu yazmıştı. Ancak son gelen bilgiler, Fenerbahçe’nin yeniden iştahını kabarttı. 

İlgini Çekebilir
Ali Koç gündeme getirmişti! Hakemlerin sağlık raporunda soru işaretleri
Habere Git

Krunic’in Milan’dan, Fenerbahçe ile anlaştığı senelik 3.5 milyon Euro’luk bir maaş talep ettiği öğrenildi. Kırmızı-Siyahlılar ise 2.5 milyon Euro’dan yukarı çıkmayınca görüşmeler tıkandı. 

Krunic giderse Ezequiel Fernandez gelecek

İtalyan basınına göre Milan, sözleşmesinde son seneye girmeden önce ocak ayında Krunic’i satabilir. Hatta yerini doldurmak için Boca Juniors’lı Ezequiel Fernandez aday olarak belirlendi. 

Fenerbahçe, ocak ayında Krunic için Milan'ın kapısını çalacak

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Sarı-Lacivertliler’in ocak ayında bir kez daha Milan’ın kapısını çalmaya hazırlandığı kaydedildi. Milan eğer bu süreçte Krunic’le yeni sözleşme için anlaşma sağlayamazsa, İsmail Kartal’ın rüya transferi bu kez bitebilir.

Bu sezon 12 maça çıkan Rade Krunic'in Milan ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam ediyor.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan Salih Uçan ve Rachid Ghezzal açıklaması!
Habere Git

Salih Özcan zor

SarıLacivertliler’in orta saha için ön plana çıkan adayı Salih Özcan’dı. Özellikle yabancı kontenjanı nedeniyle Milli yıldız, ideal çözüm olarak görünüyor. Ancak Dortmund’un, takımda yaşanan sakatlıkların da etkisiyle 25 yaşındaki futbolcuyu ara transfer döneminde bırakmaya hiç sıcak bakmadığı öğrenildi. 

Bu nedenle Salih Özcan’ın ocak ayında kadroya katılması çok zor görünüyor. Ancak Alman devi, ara transfer döneminde orta sahaya bir takviye yapması halinde işler değişebilir. O zaman Dortmund’un Salih’in ayrılığı konusunu gündeme alabileceği kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler