Fenerbahçe, Ozan Kabak'ı Transfer Listesine Aldı

27.06.2022 - 14:57 | Son Güncellenme: 27.06.2022 - 15:03

Fenerbahçe transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, Almanya Ligi takımlarından Schalke forması giyen Ozan Kabak'ı kadrosuna katmak istiyor.

Fenerbahçe, Ozan Kabak'ı Transfer Listesine Aldı

Bruma ve Lincoln Henrique'yi kadrosuna katan Fenerbahçe, Konyaspor'da forma giyen savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakçı'yı Galatasaray'a imza atmasının ardından transfere hız verdi. 

Fenerbahçe Ozan Kabak'la ilgileniyor

Fotomaç'ta yer alan habere göre, Sarı-lacivertlilerin, Cimbom'un altyapısından yetişen Ozan Kabak için Schalke'yle temas kurduğu öğrenildi. 22 yaşındaki stoper için kiralık teklifi yapıldığı belirtildi.

Ozan Kabak Türkiye'ye dönmeye sıcak bakmıyor

Kabak'ın Türkiye'ye dönmek istemediği ancak Fenerbahçe'nin ikna etmeye çalıştığı bildirildi. 2019'da G.Saray'dan Stuttgart'a transfer olan Ozan, 6 ay sonra 15 milyon Euro karşılığında Schalke'ye imza atmıştı.

13 milyon Euro

2020-21 sezonunun ikinci yarısını Liverpool'da kiralık geçiren mili oyuncu, geride bıraktığımız dönem ise Norwich'te 13 maçta oynadı.

Norwich'in, Kabak'ın 20 maça çıkması halinde 13 milyon Euro'luk satın alma maddesine sahip olduğu ancak oyuncunun sakatlığından dolayı bu sayıya ulaşamadığı açıklanmıştı.

Ozan Kabak kimdir?

25 Mart 2000 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Kariyerine Silivrispor altyapısında başladı. 2011'de Galatasaray altyapısına geçti. Ocak 2019'da Galatasaray'dan Stuttgart'a transfer oldu.

Daha sonra Schalke, Liverpool ve Norwich City formaları giydi. A Milli Takım'la 17 karşılaşmada görev aldı. Ozan Kabak'ın Schalke ile olan sözleşmesi 2024 yılında sona erecek. Milli futbolcunun güncel piyasa değeri 10 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler