Fenerbahçe şampiyonluğa olan inancını kaybetmedi

07.02.2021 - 11:23 | Son Güncellenme: 07.02.2021 - 11:30

Fenerbahçe haberleri... Sahasında Galatasaray'a 1-0 mağlup olan Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut'tan futbolculara, "Başınızı kaldırın" mesajı geldi.. İşte detaylar...

Fenerbahçe şampiyonluğa olan inancını kaybetmedi

Barış ŞEHİRLİOĞLU - AJANSSPOR

Derbide Galatasaray’a kendi sahasında 1-0 yenilen Fenerbahçe’de teknik direktör Erol Bulut’tan oyuncularına “başınızı kaldırın” mesajı geldi...

Derbiye kadrosunda önemli eksikler ile çıkmasına rağmen sarı lacivertlilerde teknik direktör Erol Bulut maç sonu soyunma odasında oyuncularından demoralize olmamalarını istedi. 

"Biz şampiyon olacağız"

Bulut oyuncularına “Başınızı kaldırın, zirveyle aynı puandayız kaybedilen hiçbir şey yok. Sadece bir maç kaybettik, biz şampiyon olacağız” ifadelerini kullandı. 

Derbide ve sonrasında yaşananlar sarı lacivertlilerin şampiyonluk hırsını daha da arttırırken, Gustavo, Pelkas ve İrfan Can’ın dönmesi Mesut Özil’in tam anlamı ile hazır olması ile kaliteli kadronun hedefe yürüyeceğina inanılıyor.

Erol Bulut’un okuduğu kağıt çok eleştiri almıştı

Öte yandan, derbide teknik direktör Erol Bulut’un bir kâğıt okuduğu anın ekranlara yansıdığı görüntü eleştiri konusu olmuştu. Sarı lacivertli kulüp, bu konuya açıklık getirdi. Bulut'un okuduğu kâğıtta, tüm teknik heyetin dever arasında belirlediği oyuncu değişiklikleriyle alternatif saha içi dizilişlerinin yer aldığı belirtildi.

Fenerbahçe teknik heyetinin oyunun gidişatına göre yapacağı değişiklikleri önceden belirlediği ve dizilişleri dosyaladığı bir çalışma programının parçasıydı ortaya çıkan fotoğraf.

Senin için hazırladığımız haberler