Fenerbahçe'den Cengiz Ünder Spoiler'ı!

12.08.2023 - 18:09 | Son Güncellenme: 12.08.2023 - 18:48

Fenerbahçe, kulübü Marsilya ile anlaşma sağladığı Cengiz Ünder transferini duyurmaya hazırlanıyor. Sarı-Lacivertliler, spoiler paylaşımında bulundu.

Fenerbahçe'den Cengiz Ünder Spoiler'ı!

AJANSSPOR HABER

Yeni sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Fenerbahçe, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Ali Koç yönetimi, Fransız takım Marsilya ile Cengiz Ünder transferinde sona geldi. Sarı-Lacivertli kulüp, milli futbolcu hakkında bir paylaşımda bulundu.

"Dikkat spoiler içerir"

Fenerbahçe, sosyal medya üzerinden "Dikkat spoiler içerir" notuyla bir video yayınladı. Videoda futbolculardan İrfan Can Kahveci, Mert Hakan Yandaş ve İsmail Yüksek gibi isimler yer aldı. Oyuncular, yaptıkları hareketlerle yeni transfer Cengiz Ünder'e atıfta bulundu.

Cengiz Ünder'in maliyeti

Cengiz Ünder transferi için Marsilya ile anlaşma sağlayan Fenerbahçe'nin vereceği bonservis bedeli de belli oldu. Ali Koç yönetimi, 5 taksit halinde 15 milyon Euro ödeyecek.

Cengiz Ünder'in kariyeri

Futbola Bucaspor altyapısında başlayan ve Altınordu'nun alt yaş kategorilerinde devam eden Cengiz Ünder, İzmir temsilcisinden Başakşehir'e transfer oldu. Gösterdiği performans ile Avrupa'nın dikkatini çeken milli futbolcu, Roma'ya imza attı. Cengiz Ünder, Premier Lig'de Leicester City, Ligue 1'de ise Marsilya'nın formasını giydi.

Cengiz Ünder'in performansı

Geçen sezon Marsilya'da 46 maça çıkan Cengiz, 5 kez rakip fileleri havalandırırken, 6 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. 26 yaşındaki sağ kanat, 4 mücadelede sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler