Fenerbahçe'de Ayrılan Amerikalı Yıldızlar Bayer Münih'e Transfer Oluyor

12.07.2023 - 12:31 | Son Güncellenme: 12.07.2023 - 12:56

Fenerbahçe Beko'dan ayrılan Amerikalı yıldızlar Devin Booker ve Carsen Edwards'ın yeni adresi İspanyol Koç Pablo Laso'nun çalıştırdığı Bayern Münih oluyor.

Fenerbahçe'de Ayrılan Amerikalı Yıldızlar Bayer Münih'e Transfer Oluyor

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko'da takımdan ayrılan isimler gün geçtikçe netlik kazanıyor. Sarı-Lacivertliler'de Amerikalı yıldızlar Devin Booker ve Carsen Edwards ile yollar ayrılırken, iki isim gelecek sezon da takım arkadaşı olacak.

Bayern Münih, Fenerbahçe'nin yıldızlarını kaptı

Fenerbahçe'den ayrılan iki oyuncunun da gelecek sezon adresi EuroLeague'in Alman temsilcisi Bayern Münih olacak. Donatas Urbonas'ın haberinde Carsen Edwards'ın Bayern Münih ile anlaştığı belirtilirken, WebEncestando'nun haberine göre ise Devin Booker'da Bavyera ekibi ile sözleşme imzalayacak.

Fenerbahçe'nin Larkin'i olması bekleniyordu

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezonun başında G-League ekibi Salt Lake City'den sayı kralı olarak getirdiği Carsen Edwards'ın fiziki yapısı ve becerileri izleyenlere Anadolu Efes forması giyen Shane Larkin'i anımsatmıştı. Koç Dimitris Itoudis'in zaman zaman önemli süreler verdiği 24 yaşındaki oyuncu sezon boyu istikrarlı bir performans gösteremedi ve Sarı-Lacivertli forma ile sınıfı geçemedi.

İlgini Çekebilir
Kanarya aranan kanı Telekom'da buldu
Habere Git

Laso ile kendini yeniden bulabilir

Bayern Münih gelecek adına başlattığı proje doğrultusunda takımın başına daha önce Real Madrid ile 2 EuroLeague şampiyonluğu yaşayan İspanyol koç Pablo Laso'yu getirdi. İspanyol koçun Fenerbahçe'den ayrılan 1.80'lik guardın transferini özellikle istediği biliniyor.

Devin Booker'ın Fenerbahçe macerası 2 yılın ardından bitti

Devin Booker bu sezon sakatlanana kadar koç Dimitris Itoudis'in önemli süre verdiği isimlerden biriydi. 32 yaşındaki Amerkialı pivotun 1 milyon doların üzerindeki maaşı ayrılığın temel sebeplerinden biri oldu. Üç sayılık atışlarında etkili 2.06'lık pivot Fenerbahçe'ye hücumda alan açma konusunda katkı sağlarken, çember etrafında da önemli bir yardım savunması silahı oldu.

Bayern Münih'e geri dönüyor

Devin Booker daha önce 2016-2019 arasında Bayern Münih formasını başarıyla terletmiş, sonrasında ise o dönem oyunculara verdiği maaşlarla Avrupa basketbolunda dikkat çeken Rus ekibi Khimki Moskova'ya transfer olmuştu.

İlgini Çekebilir
Atina'ya düşen yıldırım: Ergin Ataman!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler