Adana Demirspor maçının hakemlerinden Abdullah Bora Özkara'ya Tepki

03.02.2023 - 15:54 | Son Güncellenme: 03.02.2023 - 16:24

Adana Demirspor-Fenerbahçe maçının yardımcı hakemi Abdullah Bora Özkara ile bir uçakta karşılaşan Fenerbahçe taraftarının tepkisi olay oldu.

Adana Demirspor maçının hakemlerinden Abdullah Bora Özkara'ya Tepki

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig’de oynanan Adana Demirspor-Fenerbahçe maçı nefes kesen mücadeleye sahne olurken, yaşanan pozisyonlar maçın önüne geçti. Hakem Ali Palabıyık’ın verdiği kararlar tartışma konusu olurken, Fenerbahçe taraftarları da sert tepkiler gösterdi.

Abdullah Bora Özkara ile Fenerbahçe taraftarı uçakta karşılaştı

1-1 biten karşılaşmada ikinci yardımcı hakem olarak görev alan FIFA kokartlı Abdullah Bora Özkara ile Fenerbahçe taraftarı uçakta karşı karşıya geldi.

"Sizi sokağa çıkartmayız"

Karşılaşma sonrası Adana'dan ayrılan Fenerbahçeli bir taraftar, yardımcı hakem Abdullah Bora Özkara'yı uçakta tanıdı. Fenerbaçe'li taraftar, Özkara'ya "Canımızı sıkmayın vallahi sizi sokağa çıkartmayız, Fenerbahçe ile uğraşmayın. Ota b*ka bayrak kaldırmayı biliyorsunuz, her şey çok rahat değil mi? Evine gideceksin uyuyacaksın...Cebimden bir ton para verdim, ama senin 2 tane b.ktan kaldırdığın bayrakla hayatıma yön veriyorsun" dedi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe olağanüstü toplanıyor
Habere Git

Hakem Özkara cevap vermedi

Kendisine söylenen sözlere hiçbir cevap vermeyen Abdullah Bora Özkara, sadece önüne bakarak taraftarın yanından gitmesini bekledi. 

Fenerbahçe'den paylaşım

Öte yandan karşılaşma sonrası Fenerbahçe'nin resmî hesabından yapılan paylaşımda ise büyük harflerle, "OFSAYTIMSI İLE BAŞLAYAN SÜREÇ “ELİMSİ” İLE DEVAM ETTİ! BU SEZON BİTECEK AMA BÖYLE BİTMEYECEK! VAR’I HAKEMİ, MHK’SI RAKİPLERİ… KURULAN İTTİFAKLARI, BOZACAĞIZ OYUNLARINI!" ifadelerine yer verildi.

Baki: "Fenerbahçe'ye operasyon yapmak için gelmiştir"

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki ise; maç sonu şu ifadeleri kullanmıştı:

"Kısa ve net konuşacağım. Soru almayacağım. Bu akşam sadece bu sezonun değil son 4-5 sezonun özetini gördük. Ali Palabıyık, çok net söylüyorum, Fenerbahçe'ye operasyon yapmak için görevli gelmiştir bu maça. Vücut lisanı, verdiği vermediği tüm kararlarda her şey ortada.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye karşı kasıt var! Fenerbahçe'siz lig kaç para eder?
Habere Git

"Haysiyet yoksunu bir hakem vardı"

Bir takım, daha fazla nasıl katledilebilir? Başka örneği varsa konuşalım. Başta Fenerbahçeliler olmak üzere tüm futbolseverler iyi hatırlar. Ivan Bebek diye şeref yoksunu, haysiyet yoksunu bir hakem vardı. Ali Palabıyık'ı tebrik ediyorum. Onun da önüne geçti."

Senin için hazırladığımız haberler