Fenerbahçe taraftarından 2 Nisan mesajı! Mert Hakan Yandaş da tribünde...

21.03.2024 - 00:55 | Son Güncellenme: 21.03.2024 - 01:24

Fenerbahçe taraftarları takımın EuroLeague maçında açtıkları pankart ile futbol takımı için 2 Nisan'da yapılacak olan zirveye desteklerini belirtti.

Fenerbahçe taraftarından 2 Nisan mesajı! Mert Hakan Yandaş da tribünde...

AJANSSPOR - HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'de temsilcimiz Fenerbahçe Beko'nun evinde İspanyol devi Barcelona'yı 88-74 mağlup ettiği maçta tribünde açılan bir pankart dikkatleri topladı.

Fenerbahçe tribünlerinden 2 Nisan pankartı

Fenerbahçe tribünleri karşılaşmada Fenerbahçe'nin 2 Nisan'da gideceği Olağanüstü Genel Kurul'a ithafen "Biz tek, siz hepiniz. 2 Nisan'da kongredeyiz!" pankartı açtı.

Mert Hakan Yandaş da takımı yalnız bırakmadı

Fenerbahçe'nin başarılı orta sahası Mert Hakan Yandaş da basketbol takımının Barcelona karşılaşmasını salondan takip ederek kulübüne destek oldu.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe ile adı anılıyordu! Sinyal mi verdi?
Habere Git

Fenerbahçe ligden çekilme kararını tartışacak

2 Nisan'da yapılacak Olağanüstü Genel Kurul'da Fenerbahçe Kongresi futbol takımının Trendyol Süper Lig'den çekilmesine yönelik öneriyi değerlendirecek ve bir karar alınacak.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki olaylar ortalığı karıştırdı

Süper Lig'de geçtiğimiz haftasonu Fenerbahçe'nin deplasmanda 3-2 kazandığı karşılaşmanın ardından Trabzonspor taraftarı sahaya atlayarak Sarı-Lacivertli futbolculara saldırdı. Fenerbahçeli futbolcular ve taraftar arasında bir arbede yaşandı.

Ali Koç'tan ültimatom

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç maçtan bir gün sonra yaptığı açıklamada sahada yaşanan oyuncuların Fenerbahçeli futbolculara mâl edilmesi durumunda takımı ligden çekmeyi düşünereklerini açıklamıştı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye dokunan yanıyor! Devler dize geliyor...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler