Fenerbahçe, Trabzonspor'un paylaşımını alıp tepki gösterdi

03.11.2023 - 18:30 | Son Güncellenme: 03.11.2023 - 19:01

Fenerbahçe, Trabzonspor'un "Umarız, haftalardır devam eden ‘tiyatronun’ finali yarın akşam sahneye konulmaz!" ifadelerini alıntılayıp "Adil yönetim talep ediyoruz" açıklaması yaptı.

Fenerbahçe, Trabzonspor'un paylaşımını alıp tepki gösterdi

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe Kulübü, Trabzonspor’un ‘tiyatronun’ finali yarın akşam sahneye konulmaz!" açıklamasını alıntılayarak, bordo – mavililerin yarın ki maçta istediği “Adil Yönetim” talebini yineledi.

Fenerbahçe’den yapılan açıklamada adalet çağrışı ile yeni sezona başladıkları ardından VAR operasyonları ve hakem atamalarıyla sayısız adaletsizlikle karşı karşışa kaldıkları ileri sürüldü.

"Hakemin görevini bırakması, Türk futbolunu gözler önüne sermiştir"

Süper Lig hakemi Kemal Yılmaz'ın istifası ile ilgili Fenerbahçe Kulübü, "Bugün, bir hakemin Fenerbahçe maçında doğru karar verdiği için cezalandırılarak bunu açıklaması ve görevini bırakması da Türk futbolunun geldiği noktayı gözler önüne sermiştir." denildi.

İşte Fenerbahçe'nin Trabzonspor maçı öncesi açıklaması

"Fenerbahçe Spor Kulübü olarak adalet çağrısı ile başladığımız 2023-24 sezonunda,

10.hafta itibariyle gerek saha içinde hakemler eliyle gerek ekran başında VAR operasyonlarıyla gerek MHK öncülüğünde hakem atamalarıyla sayısız adaletsizlikle karşı karşıya kalmış bulunuyoruz.

Bugün, bir hakemin Fenerbahçe maçında doğru karar verdiği için cezalandırılarak bunu açıklaması ve görevini bırakması da Türk futbolunun geldiği noktayı gözler önüne sermiştir."

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'un Fenerbahçe derbisi kadrosu belli oldu! 2 yıldız...
Habere Git

"Herkesten gerekeni yapmasını bekliyoruz"

Tüm maçlarda hakemlerin adil olması gerektiğini vurgulayan sarı lacivertli kulüp,  "Kulübümüz gerek ilk 10 haftalık süreçte gerekse son hakem olayı ile ilgili 5 Kasım Pazar günü gereken açıklamalarda bulunacaktır.

Ancak yarın Trabzonspor ile oynayacağımız Trendyol Süper Lig maçı öncesinde beklentimiz küçük, büyük hiçbir hakem hatası olmadan maçın tamamlanması, hakemlerin adil olmasıdır.

Bu konuda, hakemler, VAR, gözlemci, temsilci, yayıncı dahil sorumluluk sahibi herkesten gerekeni yapmasını bekliyoruz." denildi.

Kemal Yılmaz MHK'yı eleştirerek hakemliği bırakmıştı

Son olarak Trendyol Süper Lig'in 9'uncu haftasında Fenerbahçe-Hatayspor maçında görev yapan yardımcı hakem Kemal Yılmaz, Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) kendisine maç vermemesini eleştirerek hakemliği bıraktığını duyurmuştu.

Sarı-lacivertlilerde 6 eksik

Öte yandan Fenerbahçe'de yarın akşam oynanacak mücadelede 6 futbolcusundan yararlanamayacak. Sarı-lacivertlilerde; Joshua King, Mert Hakan Yandaş, Serdar Aziz, Alexander Djiku, Rodrigo Becao ve Fred sakatlıkları nedeniyle kadroda olmayacak.

Fenerbahçe - Trabzonspor maçının hakemi kim?

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanacak müsabakayı hakem Zorbay Küçük yönetecek. Küçük’ün yardımcılıklarını Erdem Bayık ve Furkan Ürün yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Sarper Barış Saka olacak.

Fenerbahçe Trabzonspor maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Trabzonspor maçı 4 Kasım Cumartesi akşamı saat 19:00'da başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler