Fenerbahçe transfere doymuyor!

05.09.2020 - 13:10 | Son Güncellenme: 05.09.2020 - 13:17

Fenerbahçe son dakika transfer haberleri... TFF Süper Lig ekibi Fenerbahçe'de transfer hareketliliği bitmiyor. Sarı-lacivertli takım hangi oyuncularla görüşüyor? Hangi oyuncularla anlaşma sağlandı? İşte detaylar...

Fenerbahçe transfere doymuyor!

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Süper Lig'in başlamasına 6 gün kala Fenerbahçe'de hareketli saatler yaşanıyor. Yeni sezona güçlü bir kadro ile girmeyi hedefleyen sarı lacivertliler bugüne kadar Gökhan Gönül, Caner Erkin, Filip Novak, Barış Sungur, Jose Sosa, Sinan Gümüş, Lemos, Enner Valencia, Mame Thiam ve İsmail Yüksek'i transfer etti.

5 bölgeye transfer yapılacak

Fenerbahçe yönetimi kadroda eksik kalan sağ bek, sağ açık, sol açık, stoper ve forvet bölgesine takviye yapacak. Sağ bekte Gökhan Gönül'e alternatif bir isim düşünen sarı lacivertlilerin listesinde Bayern Münih 2 takımında forma giyen Mert Yılmaz ve Antalyaspor'da oynayan Nazım Sangare bulunuyor. Bu iki oyuncundan bir tanesi maddi şartlara göre kadroya dahil edilecek.

Stoper için favori Marcelo Tisserand

Fenerbahçe'nin en büyük sıkıntı çektiği pozisyon olan stoper için favori Marcelo Tisserand. Tecrübeli futbolcu ile anlaşma sağlayan sarı lacivertliler oyuncunun kulübü Wolfsburg ile pazarlıklarda son aşamaya geldi. Bu transferin gelecek hafta netleşmesi bekleniyor.

Fenerbahçe'nin listesinde Samuel Kalu yer alıyor

Sağ açık pozisyonunu da eksik bırakmak istemeyen Fenerbahçe'nin listesinde Samuel Kalu yer alıyor. Sarı lacivertliler Kalu ile el sıkışırken Bordeaux ile pazarlıklarını sürdürüyor. Taraflar arasında kiralık artı satın alma opsiyonu üzerinde duruluyor.

Garry Rodrigues ile yollarını ayırmak üzere olan Fenerbahçe sol kanada yeni bir oyuncu alacak. Bir süredir Fenerbahçe'nin gündeminde bulunan sol kanat oyuncusu Diego Perotti ile anlaşıldı. Oyuncunun kulübü Roma ile şu ana kadar bonservis pazarlığında uzlaşma sağlanamadı. Gelecek hafta taraflar arasındaki görüşme trafiği hızlanarak transfere nokta konulacak.

Vedat Muriç'in transfer olması durumunda...

Forvette ise Vedat Muriç'in Lazio'ya transferi halinde 2 forvet alınması planlanıyor. Bir süredir görüşülen Eran Zahavi ile anlaşmaya çok yaklaşan sarı lacivertliler gelecek hafta bu transferi tamamlayacak.

Kalinic gündemde

İkinci forvet transferi için ise gündeme Nikola Kalinic geldi. Hırvat golcünün menajeri İstanbul'da Fenerbahçe yönetimi ile masaya oturacak. Tarafların el sıkışması halinde Fenerbahçe, Atletico Madrid ile 32 yaşındaki forvetin transferi için pazarlıklara başlayarak anlaşmaya çalışacak.

Senin için hazırladığımız haberler