Fenerbahçe, Kim Min Jae'nin Napoli'ye transferini resmen açıkladı

27.07.2022 - 12:25 | Son Güncellenme: 27.07.2022 - 15:26

Fenerbahçe, bir süredir İtalya Serie A ekibi Napoli ile transfer görüşmeleri yapan Güney Koreli stoperi Kim Min Jae'nin transferini resmen açıkladı! İşte detaylar...

Fenerbahçe, Kim Min Jae'nin Napoli'ye transferini resmen açıkladı

Fenerbahçe'den 25 yaşındaki Güney Koreli stoperi Kim Min Jae'nin transferiyle ilgili KAP açıklaması geldi.

Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Futbol Takımımızın formasını giyen Min-Jae Kim, İtalya’nın Napoli Kulübü’ne transfer olmuştur. Oyuncuya formamızı giydiği süre boyunca ortaya koyduğu performans için teşekkür ediyor; kariyerinin geri kalanında başarılar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Anlaşma sağladı, İtalya'ya gitti

Serie A temsilcisi bir süredir görüşme halinde olduğu 25 yaşındaki savunmacı ile her konuda anlaşma sağlarken, dün yıldız futbolcuyu sağlık kontrolü ve imza için İtalya'ya getirmişti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin gözü Porto'nun golcüsünde
Habere Git

Fenerbahçe 18.050.000 Euro kazanacak

Öte yandan, sarı-lacivertli takım Güney Koreli yıldızın transferinden 18.050.000 Euro kazanacak. KAP'tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

 

"Profesyonel futbolcumuz Kim Min-Jae'nin İtalyan Kulübü Napoli'ye, 18.050.000 Euro bedelle transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır. Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız."

Kim yıllık 2,5 milyon Euro alacak

Çizme basınına göre Napoli, Güney Koreli stoper Kim Min Jae'ye 2,5 milyon Euro yıllık ücret ödeyecek.

3 Milyon Euro'ya geldi

Geçtiğimiz sezon BJ Guoan'dan 3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'ye gelen Kim Min-Jae, sarı lacivertli formayla 40 maçta forma giyip 1 asist yaptı. Yıldız oyuncu güncel piyasa değeri 1 milyon Euro...

Senin için hazırladığımız haberler