Fenerbahçe ve Galatasaray peşinde! Maliyeti ne kadar?

21.05.2020 - 17:34 | Son Güncellenme: 21.05.2020 - 18:12

Fenerbahçe ve Galatasaray peşinde! Maliyeti ne kadar?

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer gündeminde olan Olympiacos'un sağ beki Omar Elabdellaoui transferiyle ilgili gerçekleri Gazetta Yazarı Johny Georgopolus anlattı. Yunan gazeteci hem oyuncuyu anlattı hem de transfer sürecinde yaşanan son gelişmeleri bildirdi.

Radyospor'da Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Yunan Gazeteci Johny Georgopolus'un açıklamaları şu şekilde:

Galatasaray daha ilgili!

"Elde ettiğimiz bilgilere göre Omar'la Galatasaray daha çok ilgileniyor ancak bu transferi gerçekleştirmek çok kolay olmayacak. Omar uzun yıllardır Olympiacos forması giyiyor ve burada çok mutlu. Olympiacos onunla sözleşme yenilemek istiyor."

Mali koşullar sağlanmalı!

Gazetta Yazarı Johny Georgopolus, Olympiacos'un oyuncuyla sözleşme yenilemek istediğini ancak kontrat görüşmelerinde henüz bir anlaşma sağlanamadığını söyledi. Georgopolus, Omar Elabdellaoui'nin yıllık 1 milyon Euro talep ettiğini söyledi ve ekledi:

"Bütün bunlar Omar'ın burada kalma olasılığını yükseltiyor ancak Olympiacos oyuncuya 750 bin Euro önerdi. Kontrat görüşmelerinde sorunlar yaşanıyor. Oyuncu 1 milyon Euro istiyor. Omar bence bu parayı hakediyor. Fenerbahçe veya Galatasaray bu transferi gerçekleştirmek için belirli mali koşulları oluşturmak zorunda. Omar önümüzdeki sezon Türkiye'de oynayabilir. Olympiacos için onu takımda tutmak çok kolay gözükmüyor. Olympiacos ona en fazla yıllık 750 bin Euro verebilir. Türkiye'ye gitme olasılığı burada kalma olasılığına bence eşit. Fenerbahçe veya Galatasaray ona 1 milyon Euro verirse bu transfer gerçekleşebilir."

Omar Elabdellaoui nasıl bir oyuncu?

Johny Georgopolus son olarak Omar Elabdellaoui'nin nasıl bir oyuncu olduğunu Radyospor'a anlattı:

"Omar bu ligin en iyi oyuncularından bir tanesi. Olympiacos'un da en iyi oyuncularından biri. Çok tecrübeli ve saha içinde arzulu bir oyuncu. 90 dakika boyunca sağ kanatı bütünüyle kullanıyor. Norveç Milli Takımı'nın da önemli oyuncularından bir tanesi. Omar şu anda 28 yaşında ve kariyerinin en formda zamanını yaşıyor. Burada yakaladığı seviyeyi Türkiye'de devam ettirebilir."

Senin için hazırladığımız haberler