Southampton'dan Fenerbahçe ve Galatasaray'ın gözdesi Haji Wright'a Transfer Kancası

19.01.2023 - 19:22 | Son Güncellenme: 19.01.2023 - 19:54

Fenerbahçe ve Galatasaray’ın gündeminde yer alan Antalyaspor'un yıldızı Haji Wright için en yüksek teklifin Southampton’dan geldiği öğrenildi. İşte detaylar

Southampton'dan Fenerbahçe ve Galatasaray'ın gözdesi Haji Wright'a Transfer Kancası

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Antalyaspor'un Amerikalı forveti Haji Wright'ın talipleri ortaya çıkıyor. Galatasaray ve Fenerbahçe ile adı anılan Haji Wright için Antalyaspor'a gelen en yüksek teklif belli oldu. 

Southampton’dan Haji Wright'a transfer kancası

Özellikle son dönemlerde Fenerbahçe'nin transferde çok güçlü olduğu iddialarının aksine durumun hiç de öyle olmadığı öğrenildi. Rusya, İngiltere, İtalya, Suudi Arabistan ve Çin’den tekliflerin olduğu belirtilen Haji Wright için en güçlü teklifin İngiliz ekibi Southampton’dan geldiği öğrenildi.

Pazarlık devam ediyor

Süper Lig’den Fenerbahçe ve Galatasaray’ın da ilgilendiği Haji Wright için en yüksek teklif Southampton’dan geldi. İngiliz ekibinin verdiği teklif üzerinden Antalyaspor 10 milyon Euro’da diretirken, pazarlıklar da 8 ile 10 milyon Euro arasında devam ediyor.

İlgini Çekebilir
Antalyaspor, Haji Wright’ın alternatifini buldu
Habere Git

Galatasaray ve Fenerbahçe için transfer zora girdi

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin de temas kurduğu Haji Wright için bu iki kulübün şansının az olduğu öğrenildi. Özellikle Fenerbahçe’ye gideceği konuşulan ABD’li futbolcu için Sarı-Lacivertlilerin, Antalyaspor’un beklentilerinin ve kamuoyunda konuşulan rakamların çok altında teklif verdiği, bu sebeple transferin zora girdiği öğrenildi.

Fenerbahçe'nin teklifi çok düşük kaldı

Haji Wright için takas + para teklifi içeren birkaç öneri sunan Fenerbahçe'nin en yüksek verdiği rakamın bile Southampton’dan gelen fiyatın oldukça altında kaldığı öne sürüldü.

Haji Wright'ın performansı

Akdeniz ekibi, rakamın daha yukarılara çıkması halinde ABD’li golcüyle vedalaşacak. Yaklaşık 1.5 yıldır Antalyaspor forması giyen Haji Wright, 51 maçta Kırmızı-Beyazlı formayı sırtına geçirdi. 26 kez gol sevinci yaşayan ABD’li futbolcu, 3 kez de arkadaşlarına asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler