Fenerbahçe ve Trabzonspor Visca için yarışıyor

22.12.2021 - 10:53 | Son Güncellenme: 22.12.2021 - 11:34

Son dakika transfer haberleri. Fenerbahçe ve Trabzonspor, Medipol Başakşehir'in yıldız futbolcusu Edin Visca'yı transfer etmek istiyor.

Fenerbahçe ve Trabzonspor Visca için yarışıyor

Süper Lig'de 32 puan ile 3. sırada yer alan Medipol Başakşehir'in yıldız futbolcusu Edin Visca, rakiplerinin radarına girdi. 2011/12 sezonunda Başakşehir'e transfer olan Boşnak oyuncu, burada geçirdiği 11 sezonda sayısız başarıya imza attı. Takımın şampiyonluğunda önemli katkı payı olan Visca, Süper Lig'in asist kralı ünvanını da defalarca ele geçirdi.

Başakşehir Başkanı açıkladı

Süper Lig'de önümüzdeki hafta oynanacak olan maçların ardından sezonun ilk yarısı sona erecek. Takımlar devre arasında kadrolarına takviyelerde bulunacak. Büyük kulüplerin transfer listelerinde 1. sırada yer alan Edin Visca için Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı çok istiyor

Uzun yıllar Medipol Başakşehir’de, Visca’nın teknik direktörlüğünü yapan ve şu anda Trabzonspor’un başında şampiyonluk mücadelesi veren Abdullah Avcı, bu transferde bordo-mavililer için en büyük faktör. Tecrübeli futbolcunun, Avcı’nın sistemine aşina ve bireysel ilişkilerinin iyi olması Edin Visca için önemli bir etken. Gelecek hafta ligde ilk devrenin son maçında eski öğrencisi ve takımına karşı puan ya da puanlar alamaya çalışacak olan Abdullah Avcı da 31 yaşındaki oyuncuyu istediğini, "Visca gibi bir oyuncuyu tabii ki isterim. Herkes ister. Benim kolay karar verebileceğim bir şey değil, birçok detay var" sözleriyle aktarmıştı.

Ferenerbahçe'de Sinan + bir miktar para

Bosna-Hersekli futbolcunun diğer talibi Fenerbahçe ise bu transfer için İrfan Can Kahveci’de olduğu gibi takas ve bir miktar para yönetimini kullanmak istiyor. Sarı-lacivertlilerde kadro dışı bırakılan Sinan Gümüş'ün, ocak ayında Başakşehir’in yolunu tutması bekleniyor. Sinan’ın bonservisinin yanı sıra bir miktar para vererek, bu transferi bitirmenin hesaplarını yapıyor.

Edin Visca'nın Başakşehir karnesi

16 Ağustos 2011 tarihinde Bosna Hersek'in FK Zeljeznicar Sarajevo takımından, Medipol Başakşehir'e 300 Bin Euro bedelle transfer olan Edin Visca, Süper Lig'de çıktığı 306 maçta 85 gol attı ve 94 golün de asistini yaptı.

Boşnak yıldız, 2017/18, 2018/19 ve 2019/20 sezonları boyunca üst üste 3 kere asist kralı oldu.

Senin için hazırladığımız haberler