Fenerbahçe yeni sol bekini Brezilya'da buldu

18.04.2019 - 19:52 | Son Güncellenme: 18.04.2019 - 22:52

Fenerbahçe yeni sol bekini Brezilya'da buldu

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon hedefin çok uzağında kalan Fenerbahçe'de gelecek sezon için kadro planlaması şimdiden başladı. Gündeme Brezilya Ligi'nden Corinthians forması giyen 29 yaşındaki sol bek Danilo Avelar transferi geldi. Brezilya basınına göre oyuncuyla İnter ve Gremio da ilgileniyor.

Bu sezon istenilen hedeften uzak kalan Fenerbahçe, gelecek sezon için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Brezilya basınından Fox sports'un haberine göre Danilo Avelar transferi için görüşmeler başladı.

Mevcut kadro içersinde gelecek sezon büyük revizyonlar yapacak olan Fenerbahçe'de hedef bekleneni veremeyen İsmail Köybaşı yerine Danilo Avelar'ı katıp sol kanadı güçlendirmek olacak. Bonservisi Torino'da olan ve Corinthians'ta kiralık olarak forma giyen Avelar için İtalyan ekibiyle pazarlık sürüyor.

İlk teklif reddedildi

Brezilya basını Avelar için İnter, Gremio ve Fenerbahçe'nin talip olduğunu belirterek Fenerbahçe'nin ilk olarak yaptığı 1 milyon € transfer teklifini reddettiğini yazdı. Oyuncu için Torino'nun 1.5 Milyon € talep ettiği öne sürüldü.

20 Maç 4 gol

Fenerbahçe'nin transfer hedefindeki Danilo Avelar, 2015 yılında Cagliari'den 2 milyon Euro karşılığında Torino'ya transfer oldu.

Danilo Avelar, 2 sezon İtalyan ekibinde forma giydikten sonra ilk olarak Amiens'e ardından Corinthians'a kiralandı. Bu sezon 20 maçta forma giyen oyuncu 4 gol attı.

Senin için hazırladığımız haberler