Fenerbahçe'den Yeni Transfer İçin Spoiler

27.07.2023 - 08:45 | Son Güncellenme: 27.07.2023 - 11:22

UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda Zimbru’yu 5-0 mağlup eden Fenerbahçe'nin, Cengiz Ünder transferinde sona geldiği iddia edildi... İşte detaylar...

Fenerbahçe'den Yeni Transfer İçin Spoiler

AJANSSPOR-HABER

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turu ilk maçında Fenerbahçe, sahasında Moldova temsilcisi Zimbru'yu 5-0 mağlup etti.

Fenerbahçe'den spoiler

Sarı-lacivertli kulüp, karşılaşma sonrası Ferdi Kadıoğlu'nun ceza sahası dışından ayak içi ile attığı golün karesini paylaştı.

Fenerbahçe'den Cengiz Ünder iması

Paylaşımda, "Vuruş spoiler içeriyor" ifadeleri kullanıldı. Bu paylaşım akıllara Fransa Ligi'nde Marsilya forması giyen Cengiz Ünder'i getirdi.

İlgini Çekebilir
Nelsson'a beklenen teklif gelmedi! Takımda kalacak
Habere Git

Bilindiği üzere Cengiz Ünder de, ayak içi plaseleri ve ceza sahası dışından attığı şık gollerle biliniyor. Kanarya'nın milli futbolcuyu resmi olarak artık açıklanması bekleniyor.

Fenerbahçe, Cengiz Ünder'le anlaştı

Öte yandan Sports Digitale'de yer alan habere göre; Fenerbahçe'nin, Cengiz Ünder ile anlaşmaya vardığı ve Marsilya ile görüşmelerde de sona gelindiği belirtildi.

Cengiz Ünder'in Fenerbahçe'ye maliyeti

Sabah'ta yer alan habere göre ise, 10 milyon Euro'da direnen Fransızları indirime zorlayan yönetim, 9 milyon Euro'ya anlaşmayı sağladı. Son pürüzlerin giderilmesinin ardından 26 yaşındaki futbolcunun imza için İstanbul'a geleceği öğrenildi.

Igor Tudor kadroda düşünmüyor

Fransız temsilcisi Marsilya'da teknik direktör Igor Tudor'un, Cengiz Ünder'i yeni sezonda kadroda düşünmediği iddia edilmişti.

İlgini Çekebilir
Kartal, Avrupa sahnesine çıkıyor! İşte 11'ler...
Habere Git

Geçen sezonki performansı

Fransız temsilcisi ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden 26 yaşındaki yıldız oyuncu, geçen sezon forma giydiği 46 karşılaşmada 5 gol ve 6 asist kaydetti. 

Forma giydiği takımlar

Başarılı sağ kanat oyuncusu kariyerinde Leicester City, Başakşehir, Altınordu ve Roma formalarını da giydi. A Milli Takım ile de 49 maça çıkan Ünder, 16 gol ve 10 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler