Fenerbahçe, Zahavi'den vazgeçti

09.09.2020 - 16:55 | Son Güncellenme: 09.09.2020 - 17:06

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi... Fenerbahçe, Eran Zahavi hakkındaki kararını verdi. Eran Zahavi Fenerbahçe'ye transfer olacak mı? İşte transferle ilgili detaylar...

Fenerbahçe, Zahavi'den vazgeçti

AJANSSPOR - HABER

Forvet arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Zahavi ile ilgili kararını verdi.

Vedat Muriç'i Lazio'ya satmaya hazırlanan sarı lacivertliler, bir süredir gündeminde yer alan 33 yaşındaki İsrailli golcüden vazgeçti.

TRT Spor'un haberine göre; Eran Zahavi'nin menajeri Ronen Katzav ile görüşen sarı lacivertliler, Katzav'a teşekkür etti ve teklif yapmayacaklarını iletti.

Öte yandan Alman basınında yer alan haberde ise Zahavi'nin, Kenan Koçak'ın çalıştırdığı Bundesliga 2 ekibi Hannover 96 ile görüştüğü, 48 saat içerisinde son kararını vereceği kaydedildi

NTV Spor'a konuşan Koçak ise, "Zahavi ile ilgilendiğimiz yönünde çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor" dedi. 

İsrailli golcü 2 gün önce yaptığı açıklamada; Çin'deki sözleşmesinin sürdüğünü belirterek, "Şu anda Çin'de bir sözleşmem var. Geleceğimle ilgili söylenecek veya açıklanacak bir şey yok. Hep birlikte göreceğiz. Duyurulması gereken bir şey olduğunda açıklayacağım" demişti.

33 yaşındaki forvet; Palermo, Guangzhou, Hapoel Tel Aviv ve Maccabi Tel Aviv takımlarında toplam 426 maça çıktı. Zahavi bu karşılaşmalarda 259 gol 58 asistlik performans sergiledi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler