Fenerbahçe'de transfer gündemi! Gustavo Henrique, Lemos, Novak, Rossi ve Bruma...

05.09.2022 - 16:11 | Son Güncellenme: 05.09.2022 - 16:23

Fenerbahçe yönetimi, Jesus’un verdiği rapor doğrultusunda Gustavo Henrique, Lemos, Novak, Rossi ve Bruma ile 48 saat içinde yollarını ayırmayı düşünüyor.

Fenerbahçe'de transfer gündemi! Gustavo Henrique, Lemos, Novak, Rossi ve Bruma...

Aygün-ÖZİPEK - AJANSSPOR

Kadrosunda 17 yabancı futbolcu bulunan Fenerbahçe’de 3 isim ile yollar ayrılacak. Jesus’un verdiği rapor  doğrultusunda Gustavo Henrique, Lemos, Novak, Rossi ve Bruma ile yolların ayrılması bekleniyor.

Öncelik Lemos, Novak ve Bruma

Flamengo kulübü Rossi’yi ısrarla isterken yönetimin bonservis konusunda görüşmeleri sürdürürken büyük umutlarla transfer edilen ama bekleneni veremeyen Bruma’nın kiraya verilmesi için görüşmeler yapıyor. Jesus 5 isim ile ilgili kararını yönetime iletirken öncelikli olarak Lemos, Novak ve Bruma’nın ilk etapta kulüpten gönderilmesi için çalışmalar yapıyor. Yönetim ayrıca gelecek tekliflere göre Gustavo Henrique ve Rossi içinde göndermek için kulüplerle temasa geçti.

İşte Fenerbahçe'nin yabancı futbolcuları

Sarı Lacivertliler'in kadrosunda toplamda 17 yabancı bulunuyor. Alioski, Attila Szalai, Luan Peres, Osayi Samuel, Lemos, Gustavo Henrique, Filip Novak, Willian Arao, Diego Rossi, Lincoln Henrique, Miguel Crespo, Miha Zajc, Bruma, Joao Pedro, Valencia, Joshua King ve Batshuayi şu an kadroda bulunan yabancı futbolcular.

 

İlgini Çekebilir
''Fenerbahçe, Batshuayi ile yılın transferini yaptı''
Habere Git

Kafa kafaya bütçe

Fenerbahçe yönetimi ayrıca şuana kadar sattığı ve kiraya verdiği isimlerden   29.5 milyorn euro gibi bir kar elde ederek yeni sezona denk bütçe ile girdi ve hem maaş hemde prim yükünden kurtulmuş oldu.

Senin için hazırladığımız haberler