Fenerbahçe'de Attila Szalai'den transfer açıklaması!

02.03.2022 - 14:19 | Son Güncellenme: 02.03.2022 - 14:40

Süper Lig'in 28. haftasında sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de savunma oyuncusu Attila Szalai dev karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de Attila Szalai'den transfer açıklaması!

Trabzonspor maçının hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başlayan Fenerbahçe'de Macar stoper gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"Umuyorum ki Trabzonspor maçını dolu tribünler önünde oynarız"

Ligde Trabzonspor ile oynayacakları karşılaşma öncesinde sarı lacivertli taraftarlara seslenen 24 yaşındaki futbolcu, "Taraftarlarımızın son dakikaya kadar desteklerine ihtiyacımız var. Umuyorum ki Trabzonspor maçını dolu tribünler önünde oynarız." dedi.

"Kafamızı kaldırmamız gerekiyordu ve bunu yapıyoruz"

Kasımpaşa karşısında aldıkları galibiyetin çok önemli ve değerli olduğunun altını çizen Szalai, "Kendimizi mutlu hissediyoruz. Önümüzde çok maç var. Malesef geçmişte iyi maçlar oynamadık ama kafamızı kaldırmamız gerekiyordu ve bunu yapıyoruz." şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Savaş sonrası ayrılık kararı almıştı, Fenerbahçe transfer ediyor
Habere Git

"Nerede oynarsam oynayayım..."

Ojinal bölgesi stoper olmasına rağmen sol bekte de forma giymesine değinen Fenerbahçeli futbolcu, "Sol bekteki arkadaşlarım sakat olduğu için ben oynadım. Nerede oynarsam oynayayım en iyi performansımı ortaya koymaya çalışıyorum. Geçmiş maçlarımdan daha iyi oynamak için çabalıyorum" ifadelerini kullandı.

"Her gün Türkçe öğrenmeye çalışıyorum"

Geçtiğimiz sezonun devre arasından bu yana Fenerbahçe forması giyen Macar futbolcu, "Takımdaki Türk futbolcular, tercümanlar ve çalışanlar bana Türkçe konusunda yardım etmeye çalışıyor. Ayrıca telefonumda bir aplikasyon var. Her gün Türkçe öğrenmeye çalışıyorum." dedi.

"Arda Güler büyük bir yetenek"

Son dönemdeki performansıyla dikkat çeken genç takım arkadaşı Arda Güler ile ilgili de konuşan Attila Szalai, "Herkes iyi biliyor ki Arda Güler büyük bir yetenek. Topla inanılmaz etkili ve iyi de bir karakteri var. Çok çalışıyor ve öğrenmek için bize sürekli soru soruyor. İyi bir profesyonel ve yüksek bir potansiyeli var. İyi yolda ama genç oyuncular için zaman gerekli." diye konuştu.

Szalai'den transfer açıklaması

Transfer döneminde adı bir çok Avrupa kulübüyle anılan başarılı stoper takımdaki geleceğiyle ilgili olarak ise, "Transferi düşünmüyorum. Tek konsantrasyonum Fenerbahçe üzerine. Her gün sıkı bir şekilde yoğun olarak çalışıyorum." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler