Fenerbahçe, Filip Novak ile Yollarını Ayırdı! İşte Yeni Takımı...

28.09.2022 - 12:10 | Son Güncellenme: 28.09.2022 - 14:11

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de bu sezon forma şansı bulamayan ve UEFA kadrosuna da alınmayan Filip Novak ile yollar resmen ayrıldı. İşte detaylar...

Fenerbahçe, Filip Novak ile Yollarını Ayırdı! İşte Yeni Takımı...

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'de Süper Lig ve UEFA kadrosuna giremeyen Filip Novak ile yollar ayrıldı. Sarı-Lacivertliler, 32 yaşındaki bek oyuncusunun takımdan ayrıldığını resmen duyurdu. Fenerbahçe'den ayrılan Novak'ın yeni takımı da belli oldu. İşte detaylar...

Resmen açıklandı

Fenerbahçe, resmi hesabından Çek Milli oyuncu Filip Novak'ın takımdan ayrıldığını duyurdu. Sarı-Lacivertliler, ''Kulübümüz, Profesyonel Futbol A Takımı oyuncumuz Filip Novak ile anlaşmaya vararak karşılıklı olarak yollarını ayırmıştır. Filip Novak’a bugüne kadarki hizmetleri için teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz. '' paylaşımında bulundu.

Yeni takımı belli oldu

Hürriyet'te yer alan habere göre 32 yaşındaki Çek futbolcu, Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al Jazira ile anlaşmaya vardı. Transferin kısa süre içerisinde resmileşmesi bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçeli derbiye gidecek mi? Güvenlik Kurulu kararını verdi
Habere Git

Bedelsiz transfer oldu

2020 yazında Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren Novak, bedelsiz olarak Fenerbahçe'ye Transfer olmuştu. Geride kalan iki sezonda Fenerbahçe formasıyla 51 maça çıkan deneyimli futbolcu 4 gol atıp 3 de asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler