Fenerbahçe'de Ayrılık! Ezgjan Alioski Veda Etti

02.07.2023 - 00:22 | Son Güncellenme: 02.07.2023 - 00:28

Fenerbahçe'nin Al Ahli'den kiraladığı Ezgjan Alioski, sosyal medya hesabından yayınladığı mesaj ile Sarı-Lacivertliler'e veda etti. İşte tüm detaylar.

Fenerbahçe'de Ayrılık! Ezgjan Alioski Veda Etti

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de bir ayrılık yaşandı. Sarı-Lacivertliler'in geçen sezon kiraladığı bir futbolcu takımına döndü.

Alioski Al Ahli'ye döndü

Geçtiğimiz Ağustos ayında Fenerbahçe'ye kiralık olarak gelen Ezgjan Alioski, sözleşmesinin sona ermesiyle Suudi Arabistan takımı Al Ahli'ye döndü.

Sosyal medyadan veda etti

Ezgjan Alioski, Suudi Arabistan Ligi'ne döndüğünü kişisel sosyal medya hesabından duyurdu. Kuzey Makedonyalı sol bek, sosyal medya üzerinden Fenerbahçe camiasına veda etti.

İlgini Çekebilir
İşte Barcelona'nın Arda Güler şartları
Habere Git

"Veda etmek her zaman zor ama hayat böyle"

Alioski, "Merhaba Fenerbahçe ailesi. Veda etmek her zaman zor ama hayat böyle. Sadece söylemek istiyorum ki, desteğiniz için çok teşekkürler. Fenerbahçe'de oynamak ve buranın bir parçası olmak benim için bir onurdu. Size en iyi dileklerimi sunuyorum. Bolca başarı ve iyi şanslar, teşekkürler" ifadelerini kullandı.

Alioski'nin performansı

Ezgjan Alioski, 2022/23 sezonunda Fenerbahçe formasıyla 26 resmi müsabakada görev aldı. 31 yaşındaki futbolcu 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Tecrübeli sol bek 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Alioski, 3 mücadelede ise sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler