Fenerbahçe'de Michy Batshuayi krizi! İsmail Kartal'ı geri çevirdi

20.10.2023 - 08:24 | Son Güncellenme: 20.10.2023 - 08:34

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Michy Batshuayi ile görüştü. Belçikalı forvet Kartal'ı geri çevirdi. Ali Koç yönetimi ayrılığa hazırlanıyor.

Fenerbahçe'de Michy Batshuayi krizi! İsmail Kartal'ı geri çevirdi

Çıktığı tüm maçları kazanan ve hiç puan kaybı yaşamayan Fenerbahçe'de Batshuayi krizi yaşanıyor. İstediği süreleri bulamayan Belçikalı santrforun takımda mutsuz olduğu ve ayrılmak istediği iddia edildi.

İsmail Kartal'ın görüşmesinden sonuç çıkmadı

Sözcü'de yer alan habere göre Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, milli takım dönüşü Michy Batshuayi ile bir görüşme gerçekleştirdi. Kartal, 30 yaşındaki futbolcuya "Her an oynayacakmış gibi kendini hazır tutmalısın" dedi.

Sarı-Lacivertliler'de aldığı sürelerden memnun olmayan Michy Batshuayi'de İsmail Kartal'ın yaptığı görüşme karşılık bulmadı.

İlgini Çekebilir
Ali Koç'tan Erden Timur'a: Yalan ve iftira
Habere Git

Yönetimden ayrılık kararı

Ali Koç yönetimi, takım içinde huzursuzluk yaratan ve memnuniyetsizliğini dışarı yansıtan Michy Batshuayi ile ayrılık kararı aldı. Sarı-Lacivertliler'in beklediği bonservis bedeli de belli oldu.

Bonservisi 10 milyon Euro

Chelsea'den 3.5 milyon Euro karşılığında transfer edilen Michy Batshuayi için beklenen bonservis bedeli 10 milyon Euro olarak belirlendi. Belçikalı santrfor ile Fransa'dan Lens, İngiltere'den ise Nottingham Forest ilgileniyor.

11 maçta 484 dakika oynadı

Edin Dzeko'nun gelişinin ardından ikinci planda kalan Michy Batshuayi, bu sezon 11 maçta görev aldı. Toplam 484 dakika sahada kalan Batshuayi, 3 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı, 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Süre bulduğu maçlarda yakaladığı pozisyonlarda, daha müsait arkadaşlarını görmemesi ve pas atmayı reddetmesi dikkat çekmişti.

Senin için hazırladığımız haberler