Transfer haberleri | Adana Demirspor, Emre Mor'la ilgileniyor

11.09.2023 - 08:25 | Son Güncellenme: 11.09.2023 - 08:33

Fenerbahçe'nin Süper Lig takımlarından Fatih Karagümrük'ten transfer ettiği Emre Mor'un kiralık olarak takımdan ayrılması bekleniyor. İşte detaylar...

Transfer haberleri | Adana Demirspor, Emre Mor'la ilgileniyor

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe forması giyen ve bu sezon sadece 1 karşılaşmada forma giyen ve 11 dakika sahada kalabilen Emre Mor'un takımdan ayrılacağı iddia edildi.

Emre Mor'a Adana Demirspor talip oldu

Fanatik'te yer alan habere göre; sakatlığını atlatan ancak UEFA listesine ismi bildirilmeyen yıldız oyuncuya Adana Demirspor talip oldu.

Haberde, Mavi Şimşekler'in Emre Mor'u kiralamak için harekete geçtiği belirtildi.

İlgini Çekebilir
Şampiyon Novak Djokovic!
Habere Git

Fenerbahçe, Emre Mor'u bonservisle bırakmadı

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Emre için bizzat devreye girdi. Fenerbahçe’yle yapılan görüşmede oyuncunun bonservisle takıma kazandırılması adına teklif yapıldı. Ancak Sarı-Lacivertliler, oyuncuyu bonservisle bırakmadı.

Kiralık gitmesi gündemde

Mavi Şimşekler bunun üzerine kiralık seçeneğini masaya koydu. Emre Mor’un da şans bulma arzusu Adana Demirspor ihtimalini oldukça yükseltmiş durumda. 

Fenerbahçe, Emre ile ilgili kararını kısa süre içinde verecek ve genç oyuncu sezon sonuna kadar Adana Demirspor’a imzayı atacak.

İlgini Çekebilir
Nicolas Pepe'ye Trabzon'da coşkulu karşılama!
Habere Git

Fenerbahçe kariyeri

2 Temmuz 2022 tarihinde Fatih Karagümrük'ten 2 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen 26 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, Fenerbahçe ile çıktığı 42 karşılaşmada 6 gol ve 3 asist kaydetti.

Milli futbolcunun Sarı-Lacivertli takım ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler