Fenerbahçe'den Köln'de forma giyen stoper Timo Hübers'e transfer kancası

15.12.2022 - 19:23 | Son Güncellenme: 15.12.2022 - 19:52

Devre arası transfer dönemi için kadrosuna bir defans oyuncusu katmak isteyen Fenerbahçe'nin Köln'de forma giyen Timo Hübers ile ilgilendiği öne sürülüyor.

Fenerbahçe'den Köln'de forma giyen stoper Timo Hübers'e transfer kancası

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'de ocak ayı transfer harekatı başladı. Sarı lacivertliler, savunma hattında derinlik sağlamak için Jesus'un raporu doğrultusunda Köln'ün defans oyuncusu Timo Hubers'i yakın takibe aldı.

Alman basını yazdı! Hübers...

Alman basınından Fussball'ın haberine göre Fenerbahçe, Hübers'i ocak ayında transfer etmek için yakından izliyor.

Fenerbahçe'ye Hübers transferinde rakip çıktı

Haberde, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Hübers ile Fenerbahçe'nin dışında birkaç bundesliga kulübün daha ilgilendiği belirtildi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ın planı belli! Hedef Fenerbahçe'nin yıldızı...
Habere Git

Köln Sportif Direktörü Christian Keller'den Timo Hübers açıklaması

Hubers hakkında çıkan transfer haberleri ilgili geçtiğimiz haftalarda konuşan Köln Sportif Direktörü Christian Keller, "Bizim gördüğümüz kadarıyla Timo Hübers çok büyük ihtimalle uzun yıllar boyunca Köln formasını giyecek." demişti.

Hübers, ön liberoda da oynayabiliyor

Asıl mevkisi stoper bölgesi olmasına rağmen sağ bek olarak da görev yapabilen Alman futbolcu, gerektiğinde ön libero mevkiinde de oynayabiliyor.

Hava toplarına hakim

Daha önce Hannover 96 takımının da forması giyen Timo Hübers ülkesinin 18 yaş altı milli takımlarına seçilmişti. Tecrübeli futbolcu uzun boyu nedeniyle hava toplarına oldukça hakim

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin hedefi Antetokounmpo!
Habere Git

Timo Hübers'in performansı

Kulüp kariyerinde 186 resmi maçta oynayan Hübers 15 gol, 4 asist üretti. 26 yaşındaki oyuncu bu sezon çıktığı 20 maçta ise 1 gol kaydetti.

Sık sakatlık yaşamıyor

Timo Hübers'in önemli özelliklerinden biri de çok sık sakatlık yaşamaması. 26 yaşındaki futbolcu, bu sezon sadece küçük bir kas problemi yaşadığı için 1 hafta sahalardan uzak kaldı.

Hübers, Jorge Jesus için aranan isim

Fenerbahçe'nin Timo Hübers hamlesi, savunmayı önde kurmayı seven Jorge Jesus için tam aranan tarzda bir isim olarak görülüyor. Ancak Hübers'in en büyük zaafı zamanlama hatası yapıp, fazla faul yapması. Bu sezon 20 maçta 7 sarı karı görmesi de bundan kaynaklı. Hübers, Fenerbahçe'nin dar savunma rotasyonunda farklı özellikleriyle fayda sağlayacağı düşünülüyor.

Senin için hazırladığımız haberler