Fenerbahçe'de değişim! Yeni sportif direktör...

07.04.2020 - 09:06 | Son Güncellenme: 07.04.2020 - 09:12

Fenerbahçe'de gelecek sezon da değişim rüzgarları esecek. Pekiyi Fenerbahçe'de neler olacak? Kadroda değişiklik olacak mı? Transferde ne gibi bir düşünce var? Sportif direktör kim olacak? İşte bu soruların yanıtı...

Fenerbahçe'de değişim! Yeni sportif direktör...

Sıkıntılı bir sezon geçiren Fenerbahçe, 2020-21 sezonu öncesinde yine bir değişim yaşayacak. Özellikle son 2 sezondur devam eden teknik direktör ve kadro değişikliğinin dışında sportif direktör konusu da çözüme kavuşmuş olacak. Fenerbahçe'de yeni sportif direktör kim olacak? Son durum...

Fenerbahçe'de değişim rüzgarları esecek

Fenerbahçe, 2020-21 sezonuna yeni teknik adam, yeni sportif direktör ve yeni bir kadro ile girecek.

Yeni bir teknik adam bulunması gerekiyor

Bu çerçevede ilk olarak yeni bir teknik adam bulunması gerekiyor. Ersun Yanal’ın istifası sonrası sezonu bu şekilde tamamlamayı planlayan yönetim yeni sezonla birlikte teknik direktörü belirleyecek.

Sportif direktör devam edecek mi?

Bir diğer konu ise sportif direktör... Başkan Ali Koç, bu birimin devam edeceğini ifade etti.

İlk aday Emre Belözoğlu

Skorer'de yer alan habere göre; buraya en güçlü aday ise Emre Belözoğlu. Tecrübeli kaptanın sezon sonu itibariyle kesin kararını vermesi bekleniyor. Aktif futbolculuk hayatını noktalayıp Damien Comolli’nin görevini alması yüksek ihtimal.

Yanal döneminde de kadroda değişim oldu

En önemli konuların başında da kadro geliyor. Cocu-Comolli ikilisinin göreve gelmesiyle birlikte başlayan büyük değişim Ersun Yanal döneminde de devam etti.

Yeni sezonda da değişim olacak ama...

Bu kadar çok oyuncunun gidip gelmesi de başarısızlıktaki ana faktörlerden biriydi. Bu sezon yine birçok isimle mecburen yollar ayrılacak ve yeni isimler katılacak. Ancak yönetim burada önceki iki sezona göre daha az oranda bir değişim yaşanmasını hedefliyor.

Senin için hazırladığımız haberler