Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu yardımcısını seçti!

01.10.2020 - 14:43 | Son Güncellenme: 01.10.2020 - 21:21

Fenerbahçe'de yakın zamanda sportif direktörlük görevinin resmen açıklanması beklenen Emre Belözoğlu'nun yardımcısı da belli oldu. Birçok aday içinden Belözoğlu hangi isimde karar kıldı?

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu yardımcısını seçti!

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Fenerbahçe’de resmi olarak açıklanmasa da sportif direktör Emre Belözoğlu sadece futbol takımına transfer yapmıyor. Tecrübeli futbol adamı kendi ekibine sarı lacivertlilerin eski oyuncusu Selçuk Şahin’i dahil etmek üzere.

Emre Belözoğlu'nun ekibi için birçok isim anıldı

Emre Belözoğlu’nun ekibi için bugüne kadar Serkan Reçber, Yalçın Koşukavak ve Selçuk Erdoğan gibi çok sayıda isimler geçmişti. Ancak 40 yaşındaki Belözoğlu geçtiğimiz günlerde futbol hayatına nokta koyan Selçuk Şahin’de karar kıldı.

Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu'nun yardımcısı olacak

Emre’nin yardımcısı görevi ile kulüpte görev alacak olan Selçuk Şahin Fenerbahçe futbol takımının Samandıra Can Bartu tesislerindeki antrenmanlarını yerinde takip ediyor.

Selçuk Şahin, 12 yıl Fenerbahçe forması giydi

2003-2015 arasında Fenerbahçe’de forma giyen Selçuk Şahin 338 maçta 19 gol 19 asistlik performans ortaya koydu. Sarı lacivertli kulüpte 39 yaşındaki futbol adamı 5 Süper Lig, 3 Türkiye kupası ve 2 Süper kupa şampiyonluğu yaşadı.

Futbolu Bursaspor sonrasında bıraktı

Fenerbahçe ile Selçuk Şahin'in yolları 2015 yılındaki yeni yapılanmada ayrılmıştı. Sarı-lacivertlilerden sonra Selçuk Şahin, Gençlerbirliği, FC Will 1900, Göztepe ve Bursaspor kulüplerinde forma giydi. Deneyimli oyuncu için futbol hayatının son takımı Bursaspor oldu.

Selçuk Şahin'in Fenerbahçe ile ilgili unutamadığı maç

Selçuk Şahin, futbol kariyerinde birçok unutulmaz anı bulunduğunu anlatmıştı. Şahin, "Birçok anı var, alıp bir yere koyabildiğim bir an yok ama şampiyonluklar yaşadığım maçlar, Sevilla maçı özel. Ali Sami Yen'de Galatasaray'ı 1-0 yendiğimiz maçta attığım gol ve o maç çok özel. İyi birçok anım var, kötü anılarım da var ama onları çok hatırlamak istemiyorum. Güzel anım oldukça fazla" demişti.

Senin için hazırladığımız haberler