Fenerbahçe'de Enner Valencia antrenmanda yok!

10.11.2022 - 12:48 | Son Güncellenme: 10.11.2022 - 12:53

Giresunspor maçı hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de endişelendiren bir gelişme yaşandı. Mitchy Batshuayi'nin cezalı olduğu haftada Enner Valencia antrenmana katılmadı.

Fenerbahçe'de Enner Valencia antrenmanda yok!

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 14'üncü haftasında sahasında Bitexen Giresunspor'u konuk edecek Fenerbahçe'de hazırlıklar Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde yapılan antrenmanla devam etti. 

Taktik idman yapıldı

İlk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenmanda ısınma hareketlerinden sonra dar alanda pas çalışması yapıldı. İdmanın basına kapalı bölümünde ise taktik hazırlık yapıldığı öğrenildi.

Valencia antrenmanda yok

Sakatlıkları bulunan İrfan Can Eğribayat ile Lincoln Henrique'nin haricinde gribal enfeksiyonu bulunan Enner Valencia antrenmanda yer almadı.  Gustavo ve Mert Hakan Yandaş takımdan ayrı saha çalışmaları gerçekleştirirken, Luan Peres ise hazırlıklarını bireysel sürdürdü.

Atatürk anıldı

Teknik direktör Jorge Jesus yönetimindeki idman öncesinde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 84'üncü yıl dönümü nedeniyle anıldı. Sarı-lacivertli futbolcular, Atatürk posteri ve Türk bayrağı önünde fotoğraf çektirdi.

Valencia gol krallığında önde gidiyor

Mitchy Batshuayi'nin Sivasspor maçında kırmızı kart gördüğü için cezalı olduğu Giresunspor maçında Enner Valencia, Joao Pedro ile birlikte forvette öne çıkan isim durumunda. Valincia bu sezon Avrupa kupalarında 2, Süper Lig'de 12 olmak üzere toplam 14 gol attı. Ekvadorlu futbolcu gol krallığı yarışmasında en önde bulunuyor.  

Senin için hazırladığımız haberler