Fenerbahçe’de genç Muhammed Gümüşkaya'dan mükemmel gol!

19.08.2021 - 23:15 | Son Güncellenme: 20.08.2021 - 00:39

Fenerbahçe, HJK Helsinki önünde çok eksik bir kadroyla oynarken Mesut Özil’in yerine oyuna giren 20 yaşındaki Muhammed Gümüşkaya muhteşem bir gol attı.

Fenerbahçe’de genç Muhammed Gümüşkaya'dan mükemmel gol!

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe'de HJK Helsinki maçıyla birlikte genç bir yıldız adayı doğdu. Sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçına çok sayıda eksikle çıktı. Forveti kalmayan takımda Miha Zajc en ileride görev yaptı.

Pelkas, Valencia, Mert Hakan ve Samatta gibi eksiklere maç içerisinde sakatlamnıp çıkan İrfan Can Kahveci işle Filip Novak da eklendi. Ancak tüm bu zorluklar içerisinde kimsenin beklemediği bir isim sahne aldı.

62'de Mesut Özil'in yerine girdi 65'te gol attı 

Teknik direktör Vitor Pereira 62. dakikada karşılaşma 0-0 debvam ederken Mesut Özil'i çıkarıp yerine Muhammed Gümüşkaya'yı sahaya sürdü. Bu değişiklik belki bazılarını şaşırttı ancak 20 yaşındaki futbolcu 3 dakika sonra golünü attı.

İlk topla buluşmasında kilidi açtı

Genç Muhammed topla ilk buluşmasında ceza sahası dışından nefis bir şutla Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçiren golü attı. Kalan bölümde de başarılı bir futbol sergileyen sarı-lacivertli futbolcu tribünlerin büyük alkışınıj aldı. 

Geçen sezon Boluspor'da oynadı

Attığı golle bir anda gündem olan Muhammed Gümüşkaya, Fenerbahçe altyapısından yetişti. Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Boluspor'da oynayan genç futbolcu 20 maçta 4 gol, 1 asistle oynamıştı.  

Fenerbahçe'nin Muhammed Gümüşkaya'nın golüyle ilgili paylaşımı

Senin için hazırladığımız haberler