Fenerbahçe'de Marko Guduric ve Nick Calathes bu akşam oynayacak mı?

16.11.2023 - 21:03 | Son Güncellenme: 16.11.2023 - 21:19

EuroLeague'deki Temsilcimiz Fenerbahçe Beko'da bu akşam oynanacak Maccabi Tel Aviv maçında kadroda bulunan Nick Calathes ve Marko Guduric'in oynayıp oynamayacağı netleşti.

Fenerbahçe'de Marko Guduric ve Nick Calathes bu akşam oynayacak mı?

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'in 9. haftasında temsilcimiz Fenerbahçe Beko'nun bu akşam oynayacağı Maccabi Tel Aviv maçı öncesi sakat oyuncuların durumu merak ediliyor.

İki ismin durumu belli oldu

Fenerbahçe'de Kızılyıldız maçında da kadroda olan sakat oyuncular Marko Guduric ve Nick Calathes bu akşam da kadroda olacaklar fakat iki ismin de süre alması beklenmiyor.

Fenerbahçeli oyunculara dizleri engel oldu

Yunan guard Nick Calathes dizinde yaşadığı sakatlık nedeniyle formasından uzak kalırken, Sırp yıldız Marko Guduric ise diz ağrıları nedeniyle forma giyemiyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye Belgrad yaramıyor
Habere Git

Maç Sırbistan'a taşındı

Normal koşullarda İstanbul'da oynanması planlanan karşılaşma İsrail Ulusal Güvenlik Konseyi'nin talebi üzerine EuroLeague heyetince Sırbistan'ın başkenti Belgrad'taki Alexandar Nikolic'te oynanacak. İki takım arasında 4 Ocak'ta İsrail'de oynanması planlanan karşılaşma ise İstanbul'da oynanacak.

Sakatlıklar can sıkıyor

Sarı-Lacivertliler'de; Dyshawn Pierre, Sertaç Şanlı, Metecan Birsen, Marko Guduric ve Nick Calathes sakatlıkları nedeniyle takımdan uzak kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler