Fenerbahçe'den iç transfer hamlesi! Yıldız oyuncu ile yola devam sinyali..

12.02.2024 - 18:35 | Son Güncellenme: 12.02.2024 - 19:08

EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko takımın yıldızlarından biri ile sözleşme uzatma kararı aldı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'den iç transfer hamlesi! Yıldız oyuncu ile yola devam sinyali..

AJANSSPOR - HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko'dan lige verilen 20 günlük arada bir iç transfer hamlesi geldi.

Fenerbahçe'den devam sinyali

Fenerbahçe geçtiğimiz haftalarda takıma 1 aylık sözleşme ile katılan 26 yaşındaki Fransız forvet Amine Noua'nın takımda kalacağına işaret eden bir hamle yaptı.

Fenerbahçe yıldız oyuncuya lisans çıkartmamıştı

Fenerbahçe'de forvet rotasyonunda Dyshawn Pierre ve Nigel Hayes Davis'in üst üste yaşadığı sakatlıkların ardından sözleşme imzalanan oyuncu şimdiye kadar 4 EuroLeague maçına çıkarken, Basketbol Süper Ligi için Türkiye Basketbol Federasyonu'na yabancı oyuncu kaydı yapılmamıştı.

İlgini Çekebilir
Tyler Dorsey'den tepki çeken Ergin Ataman övgüsü
Habere Git

Süper Lig için lisansı çıktı

Fenerbahçe yıldız oyuncu için bu hafta TBF'den lisans çıkarttı. Artık yıldız oyuncu Basketbol Süper Ligi'nde forma giyebilecek. Fenerbahçe'nin bu hamleden sonra yıldız oyuncunun sözleşmesini sezon sonuna kadar uzatacağı da büyük ölçüde netleşmiş oldu.

Enerjisi ile Fenerbahçe'de fark yarattı

Fenerbahçe ile EuroLeague'de çıktığı 4 maçta da savaşcı görüntüsü ve enerjisi ile dikkat çeken 2.02'lik forvet; 8.0 sayı, 3.8 ribaunt, 1.2 blok ortalmaları ile mücadele etti.

Senin için hazırladığımız haberler