Fenerbahçe, Willian Arao ve Miguel Crespo İle Yollarını Ayırıyor

16.08.2023 - 11:09 | Son Güncellenme: 16.08.2023 - 11:16

Transfer Haberleri: Yeni sezona yeni transferlerle giriş yapan Fenerbahçe'de bu sezonun kadrosunda düşünülmeyen Willian Arao ve Miguel Crespo ile yollar ayrılıyor.

Fenerbahçe, Willian Arao ve Miguel Crespo İle Yollarını Ayırıyor

AJANSSPOR HABER

Yeni sezonun kadrosunu kurmaya devam eden Fenerbahçe, takımdan ayrılacak isimleri de belli etmeye başladı. Sarı-Lacivertlilerde yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen Crespo ve Arao ile yollar ayrılıyor. 

Arao'ya talip çok

Milliyet'te yer alan habere göre, Teknik heyetin planları içerisinde yer almayan Brezilyalı orta saha için Yunanistan ekibi Panathinaikos, Fenerbahçe'ye resmi teklifini iletti. Arao ile Arabistan ve Brezilya ekipleri de ilgileniyor.

Arao Avrupa'yı istiyor

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre ise, 31 yaşındaki futbolcu kariyerine Avrupa'da devam etmeye daha sıcak bakıyor. Anlaşma sağlandığı an Arao, Yunanistan'a gidip imzayı atacak.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de yetişti, yeni durağı Elazığspor!
Habere Git

Crespo ayrılığa hazırlanıyor

Portekiz basını, Fenerbahçe'nin Miguel Crespo ile yollarını ayırmaya hazırlandığını duyurdu. Haberde; 'Crespo, Fenerbahçe'den ayrılmaya hazırlanıyor. İtalya'dan talipleri var" bilgisi paylaşıldı. 

Yeni sözleşme imzalamadı

Fenerbahçe ile gelecek sezon sözleşmesi sona erecek olan Crespo, yönetimle yapılan görüşmelerde anlaşma sağlayamadı. Portekizli oyuncu sezon sonunda bonservissiz şekilde takımdan ayrılabilir.

Crespo'yu bedavaya elden kaçırmak istemeyen yönetim, Portekizli orta sahaya bu sezon gelen teklifleri değerlendirme altına aldı. Kanarya oyuncunun bonservisi ile ayrılmasını istiyor.

Senin için hazırladığımız haberler