Fenerbahçe'de iki isim antrenmanda yok!

26.08.2020 - 12:07 | Son Güncellenme: 26.08.2020 - 12:08

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına devam etti. Vedat Muriç ve Tolgay Arslan neden antrenmana katılmadı? Ömer Faruk ve Dirar'da son durum ne?

Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Sarı-lacivertliler, basın mensuplarına açık bir antrenman gerçekleştirdi. Antrenmana kimler katılmadı? Fenerbahçe koronavirüs testinden geçti mi? Detaylar haberde...

Antrenmana Vedat Muriç ve Tolgay Arslan katılmadı

Fenerbahçe Serkan Acar Resort & Sports Topuk Yaylası Tesisleri'nde teknik direktör Erol Bulut yönetiminde tamamı basın mensuplarına açık gerçekleştirilen antrenmana, hafif ağrıları bulunan Vedat Muriç ile Tolgay Arslan katılmadı.

Ömer Faruk ve Dirar'ın durumu

Bu oyuncuların yanı sıra milli takımda bulunan Ömer Faruk Beyaz'ın da katılmadığı idmanda, Nabil Dirar takımdan ayrı koşu yaptı. Isınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayan idman, dar alanda pas çalışmasıyla devam etti.

Üçerli minyatür kalede iki takım halinde sonuçlandırma çalışmasıyla süren idman, çift kale maçla tamamlandı. Fenerbahçe, hazırlıklarına akşam antrenmanıyla devam edecek.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, bugün yapılan antrenmanda sarı-lacivertli futbolcuları yakından takip ederek sık sık uyarılarda bulundu.

Yeni sezonun hazırlıklarına Düzce’nin Topuk Yaylası Tesisleri’nde devam eden Fenerbahçe’de Teknik Direktör Erol Bulut, sarı-lacivertli futbolcuları yakından takip ediyor. Bugün sabah saatlerinde başlayan ve 1 buçuk saat süren antrenmanda oyuncularıyla yakından ilgilenen genç teknik adam, sürekli uyarılarda bulundu. Özellikle Zanka, Caner ve Gökhan’ı idmanda gösterdiği iyi performansla tebrik eden Bulut, Murat Sağlam, Rodrigues ve Frey’e ise bir dizi ikazlar yaptı.

Fenerbahçe, koronavirüs testinden geçti

Fenerbahçe Futbol Takımı'na, bu sabah saatlerinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi yapıldı. Sarı-lacivertliler, 28 Ağustos Cuma günü Aytemiz Alanyaspor ile yapacağı hazırlık maçı nedeniyle testten geçirildi.

 

Senin için hazırladığımız haberler