Fenerbahçe'de ilk ayrılık! Max Meyer'e takım bulması söylendi...

24.12.2021 - 11:21 | Son Güncellenme: 24.12.2021 - 11:28

Ligde lider Trabzonspor'un 16 puan gerisine düşen Fenerbahçe'de devre arasında yolların ayrılacağı isimler belli olmaya başladı.

Fenerbahçe'de ilk ayrılık! Max Meyer'e takım bulması söylendi...

Sarı lacivertlilerde alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Vitor Pereira'nın gönderilmesinin ardından bir yandan hoca arayışları devam ederken, bir yandan da kadro yapılanması çalışmaları da sürüyor.

Max Meyer ile yollar ayrılıyor

Sezon başında Köln'den bedelsiz olarak transfer edilen ve 2023 yılına kadar sözleşme imzalanan 26 yaşındaki Alman orta saha bir türlü bekleneni veremedi. Aynı menajerlik şirketinin oyuncusu olan Mergim Berisha ile birlikte transfer edilen Meyer'in kendini gösterdiği tek maç ise Avnupa Ligi'nde oynanan deplasmandaki Antwerp maçı oldu.

Derbide tribüne yollandı

Pereira, her şeye rağmen 26 yaşındaki oyuncuyu kadroya alıp, zaman zaman şans veriyordu. Ancak Portekizli hoca, Fenerbahçe’deki son maçı olan Beşiktaş derbisinde Meyer’i tribüne yolladı.

Kulüp bulması istendi

Fanatik'in haberine göre; Son olarak Zeki Murat Göle de Karagümrük maçının kadrosunda kendisine yer vermedi. Üzeri çizilen Alman oyuncudan kulüp bulması istendi.

369 dakika forma giydi

Pisaya değeri 1,2 milyon olan Alman futbolcu bu sezon Fenerbahçe formasıyla sadece 4'ü lig, 5'i Avrupa olmak üzere sadece 9 maçta toplam 369 dakika forma giyebildi. Meyer bu maçlarda 1 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler