Samatta - İrfan Can iş birliği Kasımpaşa maçına damga vurdu! Serdar siftah yaptı

19.07.2021 - 19:37 | Son Güncellenme: 19.07.2021 - 20:32

Son dakika haberleri... Fenerbahçe - Kasımpaşa hazırlık maçında sarı lacivertli ekibin golleri İrfan, Samatta ve Serdar Dursun'dan geldi. İşte detaylar...

Samatta - İrfan Can iş birliği Kasımpaşa maçına damga vurdu! Serdar siftah yaptı

AJANSSPOR - HABER

 

Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde oynanan Fenerbahçe - Kasımpaşa hazırlık maçında, sarı-lacivertliler Samatta'nın golüyle farkı ikiye çıkarttı. Fenerbahçe'nin ikinci golünde de ilk golde olduğu gibi İrfan Can Kahveci - Samatta iş birliği vardı. 

 

İkinci golden sonra Kasımpaşalı Yusuf Erdoğan Fenerbahçe ceza sahasında düşürülünce maçın hakemi bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Erdoğan farkı 1'e indirdi. İkinci yarıda Fenerbahçe'nin yeni transferi Serdar Dursun farkı 2'ye çıkarttı.

2 golde de onlar var

Fenerbahçe'nin ilk golünde İrfan Can Kahveci, topu Kasımpaşa defansının arkasına atmış; Kasımpaşa ceza sahasında topla buluşan Samatta, kaleci Harun Tekin'in müdahalesiyle yere düşürülüp takımına penaltı kazandırmıştı. Topun başına geçen İrfan Can, takımının ve kendisinin Fenerbahçe kariyerindeki ilk golünü atmış oldu. Bu golden sadece 13 dakika sonra 26. dakikada İrfan Can yine topu Kasımpaşa defansının arkasına bıraktı ve Samatta bu kez işi penaltıya bırakmadan düzgün bir vuruşla Harun'u avladı. Fark, henüz maçın ilk 30 dakikalık bölümünde 2'ye çıktı. İlk yarının sonlarına doğru Yusuf Erdoğan'ın golüyle fark 1'e indi. 

 

Serdar Dursun'un ilk golü

İkinci yarının hemen başında Mesut Özil'in pasıyla buluşan Bright Osayi Samuel, Kasımpaşa ceza sahasında düşürülünce maçın hakemi yine penaltı noktasını gösterdi. Topun başına bu kez Fenerbahçe'nin Darmstadt'tan transfer ettiği Serdar geçti. Düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderen Serdar, sarı-lacivertli formayla ilk golünü kaydetti. Gurbetçi golcünün takım arkadaşları da golden hemen sonra tebrikte bulundu. 

Bir gol de Mert Hakan'dan

Maçın 62. dakikasında Kasımpaşa ceza alanında iyi paslaşmalar yapan Fenerbahçe, Mert Hakan'ın ayağından 4. golü buldu. Yeni transfer Serdar Dursun'un pasıyla hareketlenen Mert Hakan, düzgün bir vuruşla Kasımpaşa ağlarını havalandırdı. 

Senin için hazırladığımız haberler