Fenerbahçe Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ömer Temelli İstifa Etti

28.07.2022 - 14:31 | Son Güncellenme: 28.07.2022 - 15:55

Son dakika Fenerbahçe haberleri...Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'de Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ömer Temelli'nin istifa ettiği iddia edildi. Detaylar.

Fenerbahçe Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ömer Temelli İstifa Etti

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş mücadelesinde Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev'e sahasında 2-1 yenilerek elenen Fenerbahçe'de bir de istifa haberi geldi. 

Ömer Temelli istifa etti

A Spor'da yer alan habere göre; Fenerbahçe Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ömer Temelli istifa etti.


Neden istifa etti?

Ajansspor'un elde ettiği bilgilere göre ise; karar alma mekanizmasının dışında kalmaktan ötürü uzun süredir rahatsızlığı olan Ömer Temelli'nin bu nedenle istifa ettiği öğrenildi.

Fenerbahçe'den açıklama geldi

Fenerbahçe, Ömer Temelli'nin istifa ettiğini resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile duyurdu.


Açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

Kulübümüzün Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Ömer Temelli, kulüp yönetim kurulu üyeliği ile birlikte bağlı şirketlerindeki tüm görevlerinden istifa etmiştir. Sayın Ömer Temelli’ye kulübümüz adına gösterdiği emek ve katkıları için teşekkür ederiz.

Ömer Temelli kimdir?

1963 yılında İstanbul’da doğan Ömer Temelli, Bursa Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunudur. İş insanı olan Ömer Temelli, Fenerbahçe'de 2006 yılından itibaren uzun yıllar boyunca çeşitli görevlerde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev almıştır. Evli ve 2 çocuğu var. 

Senin için hazırladığımız haberler