Fenerbahçe'de Fred ve Djiku yine yok! Fatih Karagümrük maçında...

24.11.2023 - 09:18 | Son Güncellenme: 24.11.2023 - 09:30

Milli ara sonrasında takıma dönmesi beklenen Fred ile Djiku, pazar günü oynanacak olan Fatih Karagümrük karşılaşmasında da forma giyemeyecek. İşte detaylar

Fenerbahçe'de Fred ve Djiku yine yok! Fatih Karagümrük maçında...

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'de korkulan oldu... Konferans Ligi'ndeki Ludogorets maçında sakatlanan Alexander Djiku ile Pendikspor mücadelesinde sakatlanan Fred ilgili sıcak gelişme yaşandı.

Mert Hakan Yandaş ve Serdar Aziz'in tedavilerinin sürdüğü Fenerbahçe'de, Fred ve Djiku büyük oranda iyileşti. Ancak iki isim Karagümrük maçında yine yok. 

Fred, Djiku, Bright Osayi-Samuel...

Hem Fred'in hem de Djiku'nun pazar günü Kadıköy Ülker Stadı'nda oynanacak olan Fatih Karagümrük maçında forma giymesinin zor olduğu belirtildi. Teknik direktör İsmail Kartal, maç gününe kadar sağlık heyetinden gün be gün oyuncular hakkında rapor alacak.

Golsüz sona eren Fenerbahçe'nin Adana Demirspor deplasmanındaki maçta sarı kart gören ve cezalı duruma düşen Bright Osayi-Samuel de Fatih Karagümrük karşılaşmasında takım arkadaşlarını yalnız bırakacak.

Fred'in forma giyme olasılığı yüksek

Eğer 'oynayabilir' cevabı gelirse iki oyuncu da pazar günü sahada olacak. Fred'in sahada olma olasılığı %50 olarak değerlendirilirken, Djiku'nun oynama ihtimali ise daha düşük.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin yıldızı elden kaçıyor! Hayran kaldılar
Habere Git

İsmail Kartal, riske etmek istemiyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, sakatlıkları geçmeden iki öğrencisini de riske etmek istemiyor. Fred ve Djiku'nun Nordsjaelland maçında da oynayıp oynamacağı belirsiz.

Alexander Djiku’nun performansı

Süper Lig lideri Fenerbahçe'nin bu sezonki başarısında, stoper Alexander Djiku’nun müthiş performansının payı büyüktü. Ganalı oyuncu; hava toplarında, top kazanmada ve ara pas sayısında oldukça dikkat çekti. Bu sezon toplam 16 maçta forma giyen 29 yaşındaki oyuncu, 1 gol kaydetti.

Fred'in performansı

Brezilyalı oyuncu Fred ise bu sezon Fenerbahçe'de 14 maça çıkarken, 5 asist yaptı.

Peki Fenerbahçe - Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe - VavaCars Fatih Karagümrük maçı 26 Kasım Pazar günü saat 19:00'da oynanacak. Mücadeleyi beIN Sports 1'de canlı izleyebilirsiniz.

Senin için hazırladığımız haberler