Fenerbahçe'de Kruse şoku

15.06.2020 - 21:17 | Son Güncellenme: 15.06.2020 - 21:33

 Fenerbahçe'de Kruse şoku

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Max Kruse'nin şanssızlıklar yakasını bırakmıyor. Sakatlığı sonrası tedavisin tamamlayamayani Alman oyuncu, apandisit ameliyatı oldu.

 

Yukatel Denizlispor maçında sakatlanan Max Kruse koronavirüs nedeniyle lige ara verilmesiyle tedavisini tamamlayamamıştı. Süper Lig'de sezon 87 gün sonra yeniden başlarken, Alman oyuncu ise takımdan ayrı çalışmalarını sürdürüyordu.

32 yaşındaki yıldız futbolcu, bu kez de aniden rahatsızlanarak apandisit ameliyatı oldu. Söz konusu gelişmeyi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç FB TV'deki camiaya sesleniş programında açıkladı.

FB TV'de 'Gündem Özel' programına katılan Ali Koç, tecrübeli oyuncunun beklenmedik şekilde ameliyata alındığını belirtti.

Koç, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"Max Kruse beklenmedik şekilde saat 19.00'da ameliyata alındı. Oyuncumuz apandisit ameliyatı oldu. Ameliyatı yaklaşık 2 saat sürdü. Max Kruse bu sene talihsiz bir dönem geçiriyor"

Kruse'nin durumunun iyi olduğu belirtildi.

Kruse kaç maç kaçırdı?

Bu sezon Süer Lig'de 20 maça çıkan ve takımına 7 gol 7 asistlik katkı yapan Max Kruse, sakatlıklar nedeniyle 7 karşılaşmada forma giyemedi. 

Senin için hazırladığımız haberler