Fenerbahçe’de mi buluşacaklar? Cevabını Almanlar verdi

28.02.2021 - 12:33 | Son Güncellenme: 28.02.2021 - 12:40

Son dakika haberleri… Bild gazetesi Mesut Özil’in Arsenal’deki teknik direktörü Arsene Wenger’in Fenerbahçe’nin başına geçme ihtimali üzerine bir haber yayımladı. İşte detaylar…

Fenerbahçe’de mi buluşacaklar? Cevabını Almanlar verdi

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Fenerbahçe’de Erol Bulut’un topun ağzına gelmesi ve muhtemel teknik direktör değişikliği Alman basınında da kendine yer buldu. Mesut Özil’in transferinden sonra sarı lacivertli takımla yakından ilgilenen Almanlar, Kanarya için dev bir ismi gündeme getirdi. 

Almanlara göre Wenger adaylar arasında

Almanya’nın Bild gazetesi, ünlü teknik adam Arsene Wenger’in Fenerbahçe’nin teknik direktör adayları arasında adının geçtiğini öne sürdü. Bild’in internet sitesinde ‘Fenerbahce teknik direktör arayışında’ üst başlığıyla verilen haberde ‘Özil’in kulübüyle şimdi de Wenger'in ismi geçiyor’ başlığı dikkat çekti.

Trabzon maçı belirleyici olacak

Türk basınına dayanarak Erol Bulut’un sarı lacivertli kulüpteki günlerinin sayılı olduğunu belirten Almanlar, Trabzonspor maçının da kaybedilmesi halinde şampiyonluğunun tehlikeye gireceğini vurguladı. Bu ortamda Christoph Daum, Okan Buruk gibi hoca adayları arasına Wenger’in de eklendiği belirtildi. 

Wenger takım çalıştırmayı düşünmüyor

Fransız teknik adamın gerek Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile iyi dost olması, gerekse de Arsenal’de Mesut Özil ile sorunsuz çalışması hatılrlatıldı. Ancak Bild, konuyla ilgili kendi duyumunu paylaşarak “Arsene Wenger teknik adamlığa dönüp Türkiye’de takım çalıştırmayı düşünmüyor” ifadesini kullandı.

Koç, Mesut için Wenger'le görüştüğünü açıklamıştı

Mesut Özil’in imza töreninde konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Arsene Wenger ile bu transfer öncesi bizzat konuştuğunu ve eski öğrencisinin durumu hakkında bilgi aldığını dile getirmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler