Fenerbahçe'de Rodriguez transferinde mutlu son! KAP bildirimi...

16.01.2020 - 00:14 | Son Güncellenme: 16.01.2020 - 00:17

Son dakika transfer haberleri… Süper Lig ekibi Fenerbahçe, Milan’ın sol bek oyuncusu Ricardo Rodriguez ile anlaştı. Sarı - lacivertlilerin bu transferi resmen açıklaması ve KAP açıklaması yapması bekleniyor. Rodriguez, Fenerbahçe forması giymek istediğini Milan yönetimine iletmişti. Peki, transfer KAP bildirimi ne zaman yapılacak? İşte detaylar…

Fenerbahçe'de Rodriguez transferinde mutlu son! KAP bildirimi...

Fenerbahçe’nin Ricardo Rodriguez transferinde mutlu son! Sarı - lacivertliler, Milan’ın sol bek oyuncusu Ricardo Rodriguez ile anlaştı. Artık bu transferin resmen açıklanması ve KAP bildirimi yapılması bekleniyor. Peki, Rodriguez transferi KAP bildirimi ne zaman yapılacak? Tüm detaylar ve transfer süreci haberimizde…

Fenerbahçe Rodriguez transferi KAP bildirimini ne zaman yapacak?

Ligin ikinci yarısında savunmasını güçlendirmek isteyen Fenerbahçe sol bek transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı - lacivertliler, Milan’ın yıldız futbolcusu Ricardo Rodriguez ile anlaştı. Artık transferin resmen açıklanmasının ardından KAP bildiriminin yapılması bekleniyor.

Lazio, PSV Eindhoven ve Napoli gibi takımların da talip olduğu Rodriguez, Fenerbahçe’yi tercih etmiş ve bunun Milan yönetimine bildirmişti. Fenerbahçe'nin yaptığı teklifin ekonomik açıdan PSV'ye göre daha iyi olduğu da vurgulanmıştı.

Fenerbahçe Rodriguez için ne kadar ödeyecek?

Fenerbahçe'nin sol bek transferinde Milan'la anlaştığı Ricardo Rodriguez için İtalyan kulübüne 5 milyon Euro ödeyeceği ortaya çıktı.

Hasan Ali Kaldırım'ın sık sık sakatlanması ve istenen performansı verememesi nedeniyle sol bek arayışında olan Fenerbahçe, Milan'da bileti kesilen Ricardo Rodriguez için prensip anlaşmasına vardı.

Kanarya'nın yetenekli oyuncu için İtalyan kulübüne 5 milyon Euro ödeyeceği öğrenildi.

Schalke 04'ün de radarında olduğu bilinen Rodriguez'i Ersun Yanal da çok istiyor.

Yıldız futbolcu, 17 milyon Euro karşılığında Wolfsburg'tan transfer edilmişti. 

Ricardo Rodriguez kimdir?

25 Ağustos 1992’de doğan 27 yaşındaki futbolcu  Milan’da defans pozisyonunda görev yapıyor. İsviçreli ve millî futbolcudur. Profesyonel kariyerine 2010 yılında Zürich kulübünde başladı. Daha sonra VfL Wolfsburg ve Milan kulüplerinde oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler