Fenerbahçe'den Filip Novak ve Serdar Aziz Açıklaması!

23.01.2022 - 12:58 | Son Güncellenme: 23.01.2022 - 13:16

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe, Sivasspor karşılaşmasında sakatlanan Serdar Aziz ve Filip Novak'ın sakatlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Fenerbahçe'den Filip Novak ve Serdar Aziz Açıklaması!

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe, Demir Grup Sivasspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldığı karşılaşmada sakatlanarak oyundan çıkan Filip Novak ve Serdar Aziz'in sakatlık durumu hakkında bir açıklama yaptı.

Fenerbahçe'den Serdar Aziz ve Novak açıklaması

Açıklamada, "Dün akşam Demir Grup Sivasspor ile oynadığımız karşılaşmada sakatlanan oyuncularımızın yapılan ilk değerlendirmelerinde; Serdar Aziz’in sağ kasık bölgesinde 1. Derece zorlanma, Filip Novak’ın sol uyluk arka üst adele tendonunda, tendon içi yırtık saptanmıştır. Oyuncularımızın tedavi programları başlamıştır" ifadelerine yer verildi.

Serdar 10 gün, Novak 1 ay yok

A Spor'da yer alan habere göre; sağ kasık bölgesinde 1. derece zorlanma tespit edilen savunma oyuncusu Serdar Aziz'in 10 gün, sol bek oyuncusu Filip Novak'ın ise 1 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Serdar Aziz 16 maçta forma giyemedi

Bu sezon sakatlığı nedeniyle 16 maç kaçıran 31 yaşındaki savunma oyuncusu Serdar Aziz, forma giydiği 16 maçta 1.086 dakika sahada kaldı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe transferi resmen açıkladı! Sezon sonuna kadar...
Habere Git

Novak'ın bu sezonki performansı

Öte yandan, Çek sol bek Filip Novak ise bu sezon çıktığı 23 maçta 2 gol ve 2 asist kaydetti. 31 yaşındaki oyuncu sakatlık ve hastalık nedeniyle 7 maçta forma giyemedi. 

İlgini Çekebilir
Son dakika! Fenerbahçe'nin maçı ertelendi
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler