Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde Transferinde Sona Geldi

24.01.2023 - 20:44 | Son Güncellenme: 24.01.2023 - 20:56

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, İtalya Ligi'nde Parma takımında forma giyen sol bek Jayden Oosterwolde transferinde sona geldi.

Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde Transferinde Sona Geldi

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Dün deplasmanda HangiKredi Ümraniyespor'u 2-1 mağlup eden ve lider Galatasaray'ı takibini sürdüren Fenerbahçe, transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Jesus, Alioski'nin performansını yeterli bulmadı

Sarı-lacivertli takımda teknik direktör Jorge Jesus, sol bekte görev yapan Kuzey Makedonyalı oyuncu Ezgjan Alioski'nin performansını yeterli bulmadığı için yönetimden bir sol bek transferi yapılmasını talep etti.

Fenerbahçe'de gündem Jayden Oosterwolde

Fenerbahçe yönetimi de Portekizli çalıştırıcının bu isteği üzerine İtalya Serie B Ligi takımlarından Parma'da forma giyen Jayden Oosterwolde'yi transfer listesine aldı.

İlgini Çekebilir
Koç, Özbek'e meydan okudu! İstediğin kanalda...
Habere Git

Fenerbahçe'nin Oosterwolde için yaptığı son teklif

İtalyan gazeteci Nicolo Schira'nın haberine göre; sarı-lacivertli takım, 21 yaşındaki sol bek Jayden Oosterwolde için Parma kulübüne bonuslar dahil 8 milyon Euro'dan 2027 yılına kadar bir teklif yaptı.

Görüşmeler sürüyor

Haberde, görüşmelerin sürdüğü ve transferin an meselesinin olduğu belirtildi.

Bu sezonki performansı

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden Hollandalı sol bek, bu sezon forma giydiği 19 maçta 1 gol kaydetti.

İlgini Çekebilir
Rosier'in kaç maç ceza alacağı belli oldu
Habere Git

Jayden Oosterwolde, futbola Twente altyapısında başladı ve 2022 yılında 3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında İtalyan ekibine transfer oldu.

Senin için hazırladığımız haberler