Fenerbahçe'de stopere sürpriz transfer!

27.10.2018 - 11:33 | Son Güncellenme: 27.10.2018 - 08:35

Devre arasında kadrosunu bir stoperle güçlendirmek isteyen Fenerbahçe'ye, Inter ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Andrea Ranocchia önerildi.

Fenerbahçe'de stopere sürpriz transfer!
Devre arasında kadrosunu güçlendirmek için arayışlarını sürdüren ve en az 2 takviye yapmayı planlayan Fenerbahçe'ye sürpriz bir teklif geldi.
Menajerler, sezon sonunda İtalyan devi Inter ile sözleşmesi bitecek olan Andrea Ranocciha'yı F.Bahçe'ye teklif ettiler. Yönetim kabul ederse Ranocchia ocakta takıma katılacak.

SERIE A'NIN EN KALİTELİLERİNDEN

Inter'de ilk 11'de kendisine yer bulmakta zorlanan Ranocchia, yine de İtalya Ligi Serie A'nın en kaliteli stoperlerinden biri olarak kabul ediliyor. 30 yaşındaki Ranocchia, 1.95 boyuyla da dikkat çekiyor.

BONSERVİSİ UCUZA GELECEK

Ranocchia'nın sezon sonunda sözleşmesi sona ereceği için bonservis ücretinin son derece cüzi bir rakam olacağı ifade ediliyor. İtalyan stopere de 2.5 ile 3 milyon Euro arasında bir ücret teklif edilecek.

İLK 11'DE OYNAMAK İSTİYOR

21 kez giydiği İtalyan Milli Takım formasına yeniden kavuşmak isteyen Ranocciha direkt oynayabileceği bir takıma gitmek istiyor. İtalyan stoperin F.Bahçe'ye sıcak baktığı gelen haberler arasında. (Takvim)

Fenerbahçe'nin elinde ise şu anda dört stoper bulunuyor. Son Anderlecht maçında üçlü bir savunma anlayışıyla sahaya çıkan Cocu, Neustadter, Skrtel ve Reyes'i tercih etmişti. Ayrıca 1998 doğumlu Yiğithan Güveli de forma bekleyen isimler arasında. 

Son maçta Oğuz Kağan Güçtekin’i oyuna süren Hollandalı teknik adam maç sonunda Yiğithan Güveli’den de bahsetti: “Birçok genç oyuncumuz var. Yiğithan var. Özellikle son dönemde Yiğithan iyi izler veriyor."

Valbuena'nın bileti kesildi!

Öte yandan iç transferde de önemli bir hareketlilik yaşanıyor. 

Valbuena devre arası yolcu!

Son Anderlecht maçında süre dahi alamayan Mathieu Valbuena'nın bileti kesildi. 

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 34 yaşındaki yıldıza talip çıkması halinde ara transferde yollar ayrılacak.

Bu sezon 6 maçta 269 dakika süre alan Valbuena eğer 25 maçta süre alırsa sözleşmesi otomatik olarak 1 yıl uzayacak. 

Senin için hazırladığımız haberler