Fenerbahçe'de Mesut Özil'in durumu netleştirilecek

26.06.2022 - 08:33 | Son Güncellenme: 26.06.2022 - 11:23

Fenerbahçe'de 24 Mart'ta Ozan Tufan ile birlikte kadro dışı bırakılan yıldız futbolcu Mesut Özil olayına önümüzdeki günlerde yeni bir perde açılacak. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de Mesut Özil'in durumu netleştirilecek

Ozan Tufan ile birlikte kadro dışı kaldı

Konyaspor ile ligin ikinci yarısında Kadıköy'de oynanan maçın ardından, teknik direktör İsmail Kartal ile yaşadıkları tartışma nedeniyle Ozan Tufan’la birlikte kadro dışı bırakılan Mesut Özil, geçen süre zarfında takımdan ayrı çalışmıştı. 

Yönetim, Mesut'u dinleyecek

Fanatik'te yer alan habere göre; Fenerbahçe yönetiminin, daha önce af konusunda kesin bir tavır koysa da karşılıklı açıklamalar sonrası Mesut Özil’i dinleme kararı aldığı öğrenildi. 

Ozan gitti, Mesut konusu netleştirilecek

Kadro dışı bırakılan iki oyuncudan biri olan Ozan Tufan, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Championship ekibi Hull City'e transfer olurken, Ali Koç ve kurmaylarının önümüzdeki günlerde Mesut Özil konusunu netleştirmesi bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Milli oyuncuya veda... Fenerbahçe artık her an açıklayabilir
Habere Git

"F.Bahçe'deki hedeflerime ulaşmadan futbolu bırakmayacağım"

Tecrübeli oyuncu geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Fenerbahçe'ye hizmet etmenin en büyük arzusu olduğunu açıklamıştı. Bireysel olarak özel bir program eşliğinde hazırlıklarını sürdürdüğünü belirten 33 yaşındaki yıldız, "Her an çocukluk aşkıma kavuşmak ve katkı vermek adına sabırla zamanımın gelmesini bekliyorum. Ben Fenerbahçe’ye ve vatanım Türkiye’ye tatil yapmaya gelmedim. Şanlı formamızı terlettiğim her anda katkı vermekten başka bir amaç ilke edinmedim. Çocukluk aşkım Fenerbahçe’de yaşamayı arzu ettiğim bir çok hedefim var. Bunları gerçekleştirmeden futbolu bırakmayacağım. Hem ben, hem de kulübüm futbolun doğasında olan bir süreçten geçiyoruz. Bu süreci en iyi şekilde atlatarak sevdam Fenerbahçe’ye hizmet etmek en büyük arzumdur. Taraftarlarımızdan ricam, medyada çıkan yalan haberlere itibar etmemeleridir" ifadelerini kullandı. 

2 yıl daha sözleşmesi var

Mesut Özil'in 2020-21 sezonunu devre arasında Arsenal'den bedelsiz olarak Fenerbahçe'ye transferi dünya basınında da geniş yankı uyandırmıştı. Sarı lacivertli taraftarların çok şeyler beklediği yıldız oyuncu Fenerbahçe'de 38 maça çıkarken 8 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. Mesut'un Kanarya ile 2024 Haziran ayı sonuna kadar sözleşmesi devam ediyor.   

Senin için hazırladığımız haberler