Fenerbahçe'de Enner Valencia Ve Miha Zajc Bilmecesi! Ayrılık...

10.05.2023 - 10:02 | Son Güncellenme: 10.05.2023 - 10:18

Süper Lig ekibi Fenerbahçe'de sene sonu sözleşmeleri sona erecek Miha Zajc ve Enner Valencia bilmecesi sürüyor. İki isim henüz sözleşme imzalamadı. Detaylar...

Fenerbahçe'de Enner Valencia Ve Miha Zajc Bilmecesi! Ayrılık...

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'de bu sezon attığı gollerle gol kralığının zirvesinde yer alan Enner Valencia ile sonradan oyuna girerek gösterdiği performansla taraftarın sevgilisi haline gelen Miha Zajc belirsizliği sürüyor. Sene sonunda sözleşmeleri sona erecek olan iki yıldızın takımdan ayrılacağı iddia edildi. Detaylar...

Eenner Valencia, teklifleri değerlendirmeye aldı

Milliyet'te yer alan habere göre, Bu sezon ligde attığı 27 golle Fenerbahçe’yi yarışta tutmayı başaran Enner Valencia, Güney Amerika’dan gelen transfer tekliflerini gündemine aldı. Sene sonunda sözleşmesi sona erecek olan 33 yaşındaki oyuncunun takımdan ayrılacağı iddia edildi.

Miha Zajc belirsizliği sürüyor

Bu sezon şans bulduğu her karşılaşmada gösterdiği performansla takımın en iyileri arasına giren Miha Zajc, sene sonunda bitecek olan sözleşmesi için henüz bir anlaşma sağlamadı. Yıldız oyuncu kendisine gelen teklifleri değerlendirme altına alırken sözleşme imzalama hakkıda elinde bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Orta, Fenerbahçe'nin isyan ettiği maçı yorumladı
Habere Git

Süper Lig'den talipler var

Fenerbahçe'de sözleşmesi sona erecek olan Miha Zajc'a Süper Lig ekipleri de talip olmaya başladı. Sezon bşaından bu yana oyuncuyla ilgilenen Beşiktaş, bonservis ödemeden kadrosuna katmak isterken yeni teknik adam ve yönetimle lige devam eden Trabzonspor ise Miha Zajc için devrede olduğu iddia edildi.

İstediği takıma imza atabilirler

Sene sonunda sözleşmeleri sona erecek olan Valencia ile Zajc, anlaşma sağlamaları durumunda istedikkleri takım ile sözleşme imzalama haklarına sahipler. Fenerbahçe ile henüz anlaşma yapmayan ikilinin sene sonunda takımdan ayrılacağı iddia edildi.

Valencia, Internacional'e gidebilir

Fenerbahçe'de Enner Valencia dönemi sona eriyor. Ekvadorlu futbolcunun yeni sezonda Brezilya ekibi Internacional forması giymek istediği iddia edildi. TRT Spor'un haberine göre Valencia ile Internacional arasındaki görüşmelerde sona gelindi. Ekvadorlu golcünün yeni sezonda Brezilya ekibinde forma giymesi bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Samsunspor, Fenerbahçe’nin yıldızını listeye aldı
Habere Git

36 gole katkı sağladı

Fenerbahçe formasıyla bu sezon tüm kulvarlarda 43 maça çıkan 33 yaşındaki Valencia, 31 gol atıp 6 da asist yaptı.

Miha Zajc'ın performansı

Fenerbahçe'de bu sezon tüm kulvarlarda 29 karşılaşmada forma giyen Miha Zajc,  4 gol atarken 3 asist yapma başarısı elde etti. 

Senin için hazırladığımız haberler