Fenerbahçe'de Trabzonspor hazırlığı... Jorge Jesus'tan 6 isteği

27.11.2022 - 08:50 | Son Güncellenme: 27.11.2022 - 12:58

Fenerbahçe, hazırlıklarını Dünya Kupası'ndan sonra oynayacağı Trabzonspor'a göre yapıyor. Jorge Jesus, bunun için zorlu rakiplerle 6 hazırlık maçı yapılmasını istedi.

Fenerbahçe'de Trabzonspor hazırlığı... Jorge Jesus'tan 6 isteği

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in Dünya Kupası'ndan sonra başlayacak bölümüne hazırlanan Fenerbahçe, antrenmanlara devam ediyor. İlk dönemde yoğun bir maç programından çıkan futbolcular, teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde kondisyon yüklerken bir yandan da taktik çalışmalar yapıyor.

Kalecilere özel çalışma

Hürriyet'in haberine göre Jorge Jesus, kaleciler Altay Bayındır ve Ertuğrul Çetin'in üzerinde özel olarak duruyor. İrfancan Eğribayat ise sakatlığı nedeniyle henüz saha çalışmalarına başlamadı. Kaleci antrenörleri de kalecilerin pas yapma özelliklerinin gelişmesi için ekstra çalışmalar yaptırıyor.

Kalecilerden hızlı başlangıç isteği

Antrenmanlarda savunma arkasına atılan toplarda Kalecilerden bir stoper gibi hareket etmesi isteniyor. derek topları uzaklaştırmalarını ve uzun pas yapmalarını istiyor.  Ayrıca kalecilerden topu hızlı bir şekilde başlatarak takımı atağa çıkarmaları talep ediliyor. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Almanya'dan genç oyuncuyu transfer etti!
Habere Git

Sakat oyuncuların dönmesi Jesus'u rahatlattı

Ligin son haftalarında sakatlıklar nedeniyle kadro kurmakta güçlük çeken Jorge Jesus, Mert Hakan Yandaş, Lincoln, Gustavo Henrique, Joshua King, Emre Mor ve Ferdi Kadıoğlu’nun takıma dönmesiyle rahatladı. 

Trabzonspor planlaması: 6 hazırlık maçı

Fenerbahçe'de tüm hazırlıklar Dünya Kupası arasından sonra gidilecek Trabzonspor deplasmanına göre yapılıyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jesus, takımını hazır halde tutmak için güçlü rakiplerle 6 hazırlık maçı istedi. 

İlk rakip Rayo Valecano  

Hazırlık maçlarının dördü İstanbul'da ikisiyse Antalya'da yapılacak. Sarı lacivertlilerin ilk rakibi La Liga ekiplerinden Rayo Vallecano olacak. Karşılaşma 30 Kasım'da yapılacak. 

İlgini Çekebilir
Kanarya'dan stoper hamlesi! İşte Jorge Jesus'un hedefindeki isim
Habere Git

Antalya kampı 5 Aralık'ta başlıyor

3 Aralık'ta ise yine İstanbul'da İspanyol takımlarından Villarreal ile karşılaşılaşılacak. Bu iki maçın ardından Fenerbahçe 5 Aralık'ta Antalya kampına gidecek.  

Antalya'da 2 maç yapılacak

11 Aralık’a kadar sürecek Antalya kampında Antalyaspor ile bir hazırlık maçı yapılması kesinleşti. Sarı lacivertiler, ikinci maçtaki rakip için arayışını sürdürüyor. 

İstanbul'da 2 hazırlık maçı daha

11 Aralık'ta İstanbul'a dönecek sarı lacivertli futbolcular 2 gün izin yapacak. Daha sonra Fenerbahçe, 2 hazırlık maçı daha yapacak. 1 aylık arada 6 maça çıkacak Fenerbahçe, İstanbulspor ve Trabzonspor maçının hazırlıklarını bitirmiş olacak.

İlk rakip İstanbulspor, hedef Trabzonspor

Hazırlıklar sonrası Fenerbahçe'in ilk rakibi Türkiye Kupası'nda İstanbulspor olacak. İstanbulspor maçı 22, 23 ya da 24 Aralık'ta oynanacak. Ardından o haftasonu henüz tarihi açıklanmayan Trabzonspor deplasmanına gidilecek. 

Senin için hazırladığımız haberler