Fenerbahçe'de vakalar neden artıyor?

24.03.2021 - 19:35 | Son Güncellenme: 25.03.2021 - 09:24

Fenerbahçe, bir futbolcusunun daha koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Sarı - lacivertlilerde daha önce de 4 futbolcunun koronavirüs testi pozitif çıkarken, toplam sayı 5'e ulaştı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de vakalar neden artıyor?

4 futbolcusu koronavirüs pozitif olan Fenerbahçe, 1 futbolcunun daha koronavirüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığı açıklandı. 

Toplam sayı 5 oldu

Kulüptenyapılan açıklamada, ''Yaşanan vakalar sonrası dün kontrol amaçlı yapılan PCR testleri neticesinde bir oyuncumuzun daha sonucu pozitif çıkmıştır. Futbolcumuz izolasyona alınmış olup tedavisine başlanmıştır'' ifadelerine yer verildi. 

 

Fenerbahçe derbide Beşiktaş ile puanları paylaşırken karşılaşmanın ardından gelen koronavirüs haberleri üzüntü yarattı. Sarı lacivertlilerde derbi sonrası 21 kişilik kadroda yer almayan bir oyuncuya yapılan koronavirüs testinde pozitif sonuç elde edilmişti.

Bu oyuncuda covid-19 çıkması üzerine bütün takıma yeniden yapılan testlerde 3 futbolcuda daha koronavirüse rastlandığı açıklanırken pozitif vaka sayısı da 4’e yükseldi.

Bugün yapılan açıklama ile beraber sarı - lacivertlilerdeki toplam vaka sayısı ise 5'e yükmiş oldu.

Artan vakalar sonrası Fenerbahçe'den açıklama

Sosyal medyada ortaya atılan iddia ve yorumlarda vakaları İrfan Can Kahveci'nin düğün törenine bağlayanlar da oldu. Biz de bu iddiaları Fenerbahçe Kulübü'ne sorduk. 

Ajansspor'un kulüpten aldığı bilgiye göre, Fenerbahçe’de arka arkaya çıkan bu vakaların sebebi sosyal medyada konuşulduğu gibi değil. Ülke genelinde koronavirüs vakalarındaki artışın Fenerbahçe’yi de etkilediği bildirildi.
 

Senin için hazırladığımız haberler