Fenerbahçe'de yabancı sorunu! Hangi isimler satılacak?

12.12.2017 - 08:14 | Son Güncellenme: 12.12.2017 - 08:14

Süper Lig'de tekrar iddialı konuma gelen Fenerbahçe, devre arasında transfer yapmak için kolları sıvadı. Yönetim yabancı kontenjanını boşaltmak için Van Persie ve Fernandao'yu gözden çıkardı. 

Fenerbahçe Yönetimi, transfer çalışmalarında izleyeceği yol haritası için takımın ilk yarı sonunda puan tablosunda yer alacağı sıralamayı bekliyordu. Sarı- Lacivertliler, 4’te 4 yaparak liderle farkı 3 puana düşürünce, yönetim takviye çalışmaları için kolları sıvadı. Ancak önce aşılması gereken bir sorun var: Yabancı kontenjanı... Fenerbahçe şu anda 14 yabancı hakkının tamamını kullanıyor. Üstelik Eljif Elmas’a da ocak ayında lisans çıkartılması gündemde. Aykut Kocaman, en az iki transfer istiyor. Yönetim, bir türlü beklenen katkıyı sağlayamayan Van Persie ve Fernandao ile yolları ayırarak kontenjan sınırını aşmak istiyor.

Eljif Elmas için kiralama seçeneği!

Fernandao’nun birçok talibi var. Robin van Persie ile de eski takımı Feyenoord ilgileniyor. Bu ikili gönderilir ve planlanan iki transfer yapılırsa, Eljif’in Süper Lig’den bir takıma kiralanması gündeme gelecek. Daha önce adı gönderilecek listesinin başında yer alan Aatif ise takımdaki yerini sağlamlaştırdı. Tecrübeli oyuncu artık ayrılık korkusu yaşamıyor. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler