Fenerbahçe’de yolcular belli oldu!

18.02.2021 - 18:06 | Son Güncellenme: 18.02.2021 - 18:13

Fenerbahçe haberleri… Ara transfer döneminde kadrosuna dört önemli ismi katan Fenerbahçe’de, gönderilecek isimler de belli oldu. Peki Fenerbahçe, hangi oyuncularıyla yollarını ayıracak? Detaylar haberimizde…

Fenerbahçe’de yolcular belli oldu!

Geçtiğimiz kış transfer döneminde Fenerbahçe, Attila Szalai, Mesut Özil, Bright Osayi-Samuel ve İrfan Can Kahveci'yi renklerine bağlamıştı.

2020-2021 sezonuna 22 transfer sığdıran sarı-lacivertlilerde, sezon sonunda yolların ayrılacağı isimler de belli olmaya başladı.

Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, Fenerbahçe’de ilk yolcu Harun Tekin olacak. Kanarya’ya transfer olduğu günden beri bekleneni veremeyen tecrübeli file bekçisi, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Medipol Başakşehir maçında yediği hatalı gollerle tepki çekmişti.

Belçika spor sitesi Voetbal24.be’nin haberine göre, sezon başında kiralık olarak kadroya katılan 28 yaşındaki Tanzanyalı golcü Mbwana Samatta’nın da takımdan gönderilecek isimler arasında olduğu belirtilirken, bonservisi Premier Lig ekibi Aston Villa’da olan futbolcunun yeni adresinin, Belçika Ligi takımlarından Club Brugge olacağı öne sürüldü.

Aynı haberde, Tanzanyalı oyuncunun sarı-lacivertlilere oynamak için geldiği, fakat yeterince süre alamadığı için mutsuz olduğu, buna sebep olarak ise Samatta’nın, teknik direktör Erol Bulut’un taktik sistemine uygun olmadığı iddia edildi.

Öte yandan, bu sezon eldivenleri Altay Bayındır’a kaptıran Harun Tekin, yalnızca Ziraat Türkiye Kupası’nda iki maça çıkarken, Medipol Başakşehir maçında kalesinde gördüğü iki gole engel olamadı ve Kasımpaşa maçında da kalesini gole kapattı.

Mbwana Samatta ise sarı-lacivertli forma ile 20 maçta görev aldı ve 5 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler