Fenerbahçe, Miha Zajc ile Anlaşamadı! Görüşmeler Tıkandı

21.07.2023 - 16:25 | Son Güncellenme: 21.07.2023 - 16:40

Son dakika | Fenerbahçe, sözleşmesinin sonuna gelen Miha Zajc ile görüştü. Oyuncunun maaşı konusunda pazarlık yapılırken anlaşma sağlanamadı. İşte detaylar.

Fenerbahçe, Miha Zajc ile Anlaşamadı! Görüşmeler Tıkandı

Aygün ÖZİPEK - AJANSSPOR

Yeni sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Fenerbahçe, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katarak dikkat çeken Ali Koç yönetimi, sözleşmesi biten Miha Zajc ile bir araya geldi.

Zajc ile görüşüldü

Dış transferde harekete geçerek nokta takviyelerde bulunan ve kadroya Edin Dzeko, Dusan Tadic, Ryan Kent ve Sebastian Szymanski gibi önemli isimleri kazandıran Fenerbahçe, kulüple sözleşmesi biten fakat planlamada yer alan futbolculara yöneldi. Yönetim, Zajc ile yeni kontrat konusunda bir görüşme gerçekleştirdi.

Anlaşma olmadı

Geçen sezon Fenerbahçe orta sahasının ana planından uzaklaşan Zajc'ın Sarı-Lacivertliler'deki geleceği belirsiz. Taraflar, yeni kontrat üzerinde yaptıkları görüşmede anlaşmaya varamadı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe yıldız isimlere doymuyor! Yeni transfer Fransa'dan...
Habere Git

Fark 1 milyon Euro

Fenerbahçe ile Miha Zajc arasındaki pazarlığın detayları da belli oldu. Ali Koç yönetimi, oyuncuya 1.5 milyon Euro maaş teklif etti. Miha Zajc ise yıllık 2.5 milyon Euro istediğini iletti.

Görüşmeler tıkandı

Fenerbahçe ile Zajc'ın arasında 1 milyon Euro'luk fark oluştu. Bu farkın sonucunda ise taraflar arasındaki görüşmeler tıkandı.

Geçen sezon istediği süreyi bulamadı

Bir önceki sezon Miguel Crespo ile orta sahanın vazgeçilmez oyuncuları arasında yer alan Miha Zajc, geride bıraktığımız Jorge Jesus döneminde beklenen süreyi bulamadı.

İlgini Çekebilir
Dimitrios Pelkas imza için İstanbul'da
Habere Git

Sezon içinde verdiği röportajlarda neden oynamadığını bilmediğini ifade eden Zajc, Jesus'un kararlarını şaşkınlıkla karşıladı.

Zajc'ın performansı

Ocak 2019'da Empoli'den transfer edilen Miha Zajc, Geno'daki kiralık döneminin ardından Sarı-Lacivertliler'e geri döndü. Sloven orta saha geçen sezon 34 maçta 1797 dakika süre aldı. 29 yaşındaki futbolcu 5 kez rakip fileleri havalandırırken, 4 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Zajc, 5 mücadelede ise sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler