Kaleci antrenörü Kraft, Fenerbahçe'deki son gelişmeyi duyurdu!

27.03.2021 - 10:48 | Son Güncellenme: 27.03.2021 - 10:53

Fenerbahçe haberleri… Erol Bulut’un ekibinde görev yapan ve Altay Bayındır’ın bu sezon yakaladığı çıkışta büyük payı bulunan kaleci antrenörü Michael Kraft, sarı lacivertli takımdaki görevine devam edecek. İşte detaylar…

Kaleci antrenörü Kraft, Fenerbahçe'deki son gelişmeyi duyurdu!

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Fenerbahçe’de teknik direktör Erol Bulut ile yollar ayrılırken, sarı lacivertli takıma getirdiği teknik ekibi ile de vedalaşılmıştı. Ardından Bulut’un yardımcılarının da gönderildiği belirtilmişti.

Ancak Michael Kraft ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Alman kaleci antrenörü, Bulut’un izni ile Fenerbahçe’de görev yapmaya devam edeceğini duyurdu. 

Sosyal medyasından açıkladı

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kraft, “Çalkantılı bir günün ardından birkaç görüşme ve Erol Bulut’un da onayıyla görevimin devam ettiğini gururla duyuruyorum. Bu süreçte öncelikle Erol Bulut’a teşekkür etmek istiyorum. Senden çok şey öğrendim ve müthiş bir işbirliği içinde olduğunun altını çizmek isterim. Bizler ve siz büyük Fenerbahçe taraftarına düşen birlik olup sonuna kadar savaşmaktır” ifadelerini kullandı.

Altay'ın formunda kilit rol sahibi

Sezon başında Bulut ile birlikte sarı lacivertli takıma gelen kaleci antrenörü Michael Kraft, kaleci Altay Bayındır’ın yükselen performansında büyük pay sahibi oldu.

Senin için hazırladığımız haberler